Šokirali su cijeli svijet

Tragedija u obitelji: Ronaldo i Georgina objavili da im je preminuo tek rođeni sin

18.04.2022 u 20:52

Bionic
Reading

Jedan od najvećih nogometaša u povijesti doživio je veliku tragediju. Njegova partnerica Georgina Rodriguez nosila je blizance, sina i kćer, međutim tijekom poroda došlo je do komplikacija i dječak nije preživio

'S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju svaki roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće, piše u zajedničkoj izjavi Georgine i Ronalda koju su objavili u ponedjeljak preko svojih Instagram profila.

'Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku', poručili su i dodali: 'Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek'.

Prisjetimo se, prošle godine Španjolski list Hola u listopadu je prenio ekskluzivnu informaciju da je Georgina u drugom stanju. Vijest o proširenju obitelji mnoge je iznenadila iako je i sama Rodriguez u više navrata izrazila želju da ima još djece. Sretnu vijest na Instagramu je potvrdio i sam Ronaldo.

Slavni nogometaš već ima sina Cristiana Juniora kojeg mu je rodila surogat majka, a on i Georgina zajedno su još dobili kćer Alanu Martinu te blizance Evu Mariu i Matea, koje je također rodila surogat majka.

  • +3
Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia