JOŠ UVIJEK BOLNA TEMA

Prvi put nakon tragedije na porodu oglasila se Ronaldova zaručnica Georgina Rodriguez

29.04.2022 u 11:39

Bionic
Reading

Prije nešto manje od dva tjedna Georgina Rodriguez, koja je nosila blizance, sina i kćer, na porodu je izgubila jedno dijete. Tragedija je to zbog koje su se neutješni zaručnici Cristiano Ronaldo i Georgina teško sabrali

Iako se nakon tragičnog raspleta i smrti sina na porodu Georgina Rodriguez nije obraćala javnosti, sada je na znakovit način prekinula šutnju te se ukazala na društvenim mrežama.

U večernjim je satima objavila fotografiju partnera Cristiana Ronalda uz emotikon srca, a koji je snimljen tijekom subotnje utakmice s Arsenalom i to tik nakon svog gola. Nogometaš je podigao ruku prema nebu, simbolizirajući sina kojeg su izgubili.

Četiri dana ranije zbog tragičnog je gubitka propustio susret svog kluba Manchester Uniteda s Liverpoolom, a prošlog tjedna na društvenim mrežama potvrdio je da je njegov i Georginin sin preminuo tijekom porođaja.

Nekoliko dana kasnije objavio je obiteljsku fotografiju s novorođenom djevojčicom, dječakovom sestricom blizankom.

‘Dome, slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška nam je vrlo važna i svi smo osjetili vašu ljubav i poštovanje. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo dočekali’, napisao je tada.

  • +3
Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia