OVO NISMO OČEKIVALI

Od Baywatcha do seksi Aquamana: Jason Momoa progovorio o neuspjesima u svojoj karijeri

11.08.2022 u 12:52

Bionic
Reading

Jedan od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu iskreno je pričao o lošim iskustvima svog posla koje je proživio te o ulozi koja ga još uvijek zasmeta kada je se sjeti

'Bio sam dio mnogih stvari koje su stvarno s*anje, i filmova u kojima to nije bilo u vašim rukama', rekao je Jason Momoa za britanski GQ. Dodao je da je 'Conan barbarin' iz 2011. godine bio jedan od njih. 'Conan barbarin' je bio jedno od najboljih iskustava, no pretvoreno je u veliku hrpu govana', iskrena je 43-godišnja glumačka zvijezda.

Nije pojasnio što mu je točno smetalo kod njegove verzije 'Conana barbarina', no nije za čuđenje da se tako osjeća. Film je, za razliku od izvornih verzija iz osamdesetih s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi, dočekan na nož od strane kritičara, a nije uspio ni na kino blagajnama. Momoa se, podsjetimo, nakon Conana pojavio u ulozi nemilosrdnoga Dothrakija Khala Drogoa u HBO-ovoj, inače u jednoj od najuspješnijih serija današnjice, 'Igri prijestolja'.

  • +2
Jason Momoa Izvor: EPA / Autor: VICKIE FLORES

Ranije je nakon te uloge izjavio da su on i njegova obitelj gladovali. 'Trudio sam se, ali nisam dobivao uloge. Jako je teško biti bez posla kada imaš malu djecu i u dugovima si', govorio je prije više godina. Ipak, 2016. mu se posrećilo pa je dobio ulogu Aquamana u filmu 'Batman v Superman: Zora pravde', a nakon toga i ulogu u filmskom hitu 'Dune' u kojem Jason igra ulogu Duncana Idahoa te nastavaku Aquamana.

Inače, prije nekoliko dana je iznenadio  obožavatelje pojavivši se unutar zamrzivača ispunjenog vodom i ledom što je podijelio na svom Instagram profilu. Riječ je o tretmanu ledom koji se naziva krioterapija i služi za oporavak nakon treninga.