EIZA GONZALEZ

Ipak nisu uspjeli: Nakon samo nekoliko mjeseci veze Jason Momoa ponovno je sam

14.06.2022 u 23:04

Bionic
Reading

Kako je potvrdio blizak izvor za američki magazin People, 42-godišnji Jason Momoa i deset godina mlađa Eiza Gonzalez odlučili su krenuti svatko svojim putem

Iako je još prošlog mjeseca, upravo za magazin People, potvrđeno da su glumci Jason Momoa i Eiza Gonzalez u vezi, isti magazin sada je otkrio da njihova veza ipak nije uspjela.

'Jednostavno su previše različiti', rekao je jedan izvor, dok je drugi dodao kako se par silno nadao kako će ipak uspjeti prebroditi sve neuglasice. 'Ljubav postoji, bili su duže vrijeme u vezi, ali u tajnosti, prije negoli je postalo javno. Sada su jednostavno u različitim životnim fazama.'

  • +2
Eiza Gonzalez Izvor: Profimedia / Autor: Avalon / Avalon / Profimedia

Par je svoju vezu navodno započeo još u veljači, nakon što su se upoznali zahvaljujući poslu, ali i zajedničkim pozanicima.  Isprva nisu ni željeli o svemu govoriti javno, svjesni da nisu sigurni u kojem će se smjeru razvijati njihov odnos.

Inače, prije veze sa zgodnom Eizom, Momoa je bio s Lisom Bonet, s kojom ima kćer Lolu (14) i sina Nakoa-Wolfa (13). Njihovoj ljubavi došao je kraj u siječnju ove godine, nakon pet godina braka.