DINAMOV TANDEM

Mislav Oršić supruzi posvetio najljepše riječi, a samozatajna Suzana pobjedu je proslavila u društvu Ive Šarić

10.12.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Nogometaš Dinama Mislav Oršića u Katru bodre supruga Suzana i sin Manuel, a nakon utakmice s Brazilom pozirao je na travnjaku sa svojim najdražima kojima je posvetio najljepše riječi

Napadač Dinama i Vatrenih ne krije ponos i sreću nakon izborene pobjede nad Brazilom, a za uspomenu se fotografirao na travnjaku sa suprugom i sinom napisavši: 'Sreća je stvarna samo kad je dijeliš'.

A Mislav Oršić sreću već 11 godina dijeli sa samozatajnom Suzanom još od srednje škole kad su se i upoznali. Par se zna još od tinejdžerskih dana, a u braku od 2018. Godinu dana kasnije dobili su sina Manuela, a krajem te godine još jednom su se vjenčali, ovaj put bračne zavjete izmijenili su u crkvi gdje su isti dan i krstili sina.

Osim Manuela par ima sina Ivana, kojeg su dobili u veljači ove godine. Suzana Oršić ne pojavljuje se često u javnosti, a njezini profili na društvenim mrežama su zaključani, no Mislav ponekad objavi zajedničke fotke.

Fotografiju sa Suzanom nakon pobjede protiv Brazilaca objavila je i Iva Šarić na svom Insta Storiju, pokazavši da je u njezinom društvu slavila veliku pobjedu. Naime, upravo su suigrači iz Dinama, Petković i Oršić zaslužni su za gol u 117. minuti koji je Hrvatskoj donio priliku da u penalima izbori prolaz u polufinale. Oršić koji je kao i Petković ušao u utakmicu kao zamjena, asistirao je Metkovcu za gol kojim je Hrvatska izjednačila rezultat. To je Petkoviću zasigurno bo najvažniji gol u karijeri, ali i Oršiću zasigurno najdraža asistencija, a njihove izabranice to su proslavile u zajedničkom druženju.

Mislav Oršić igrao je u Speziji, Rijeci, Celju, Južnoj Koreji, a upravo mu je Koreja ostala u najljepšem sjećaju jer je tamo zasnovao obitelj. 'Dugo smo bili zajedno, ali odlazak u Koreju u svakom je slučaju ubrzao tu odluku. Zapravo je ta zemlja odigrala važnu ulogu u našim životima; tamo sam zaprosio suprugu, tamo smo začeli sina i, moram reći, da nam je na kraju život u Koreji bio odličan', kazao je Mislav.

  • +7
Poznata lica na tribinama stadiona u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec