MILJENIK NACIJE, A POSEBNO ŽENA

Joško Gvardiol skinuo masku, ali i majicu: Njegovim sve brojnijim obožavateljicama ova će se fotografija itekako sviđati

10.12.2022 u 11:18

Bionic
Reading

Novi miljenik nacije je nema sumnje Joško Gvardiol, a ovaj stasiti Zagrepčanin dalmatinskih korijena preko noći postao je novi seks simbol, bez obzira na to što mu je tek 20 godina

Nekad su žene uzdisale za Vedranom Ćorlukom, a novi miljenik žena i to svih generacija je Joško Gvardiol. Ovaj 185 cm visok dečko sa zagrebačkih Srednjaka sjajnom igrom, ali i dobrim izgledom zaintrigirao je ženski dio populacije, koji obično tek od svjetskog do europskog prvenstva prati nogomet.

Za stasitim nogometašem dalmatinskih korijena ne uzdišu samo tinejdžerke i dvadesetogodišnjakinje, dokazala je i Tončica Čeljuska koja je nedavno izjavila kako Gvardiol 'prema svim parametrima Bogom dan'.

Gvardiol je na svom Instagram profilu nakon utakmice s Brazilom objavio fotografiju na kojoj pozira sa suigračem iz reprezentacije Mariom Pašalićem, i to bez maske, ali i majice što će sigurno razveseliti njegove sve brojnije obožavateljice.

  • +9
Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Markantni stoper još uvijek je slobodan, a ono što znamo je da ga više zanimaju starije žene i da teško može odoljeti plavim očima, a kao najljepše žene svijeta izdvojio je plavooku Angelinu Jolie te Shakiru i Jennifer Lopez. Našalio se da mu visina djevojke nije važna, jedino da je viši od cure jer želi biti 'glava kuće'.

Podsjetimo, Gvardiol će ostvariti najveći transfer u povijesti hrvatskog nogometa jer se uskoro očekuje da ga njegov klub RB Leipzig proda u jedna od europskih nogometnih velikana. Navodno bi transfer, mogao biti težak nevjerojatnih 100 milijuna eura, a za sada su najzainteresiraniji Real Madrid i Chelsea.

zagrljaj i dobro raspoloženje

[FOTO] Najjači navijači i podrška pred utakmicu s Brazilom: Emotivan susret očeva Joška Gvardiola i Brune Petkovića

Pogledaj galeriju