IVANA MIŠURA VLAOVIĆ

Do poroda broji sitno: Supruga bivšeg Vatrenog, Gorana Vlaovića, blista u trudnoći

10.12.2022 u 15:42

Bionic
Reading

Da bivša misica Ivana Mišura Vlaović i bivši nogometaš Goran Vlaović čekaju drugo dijete, doznalo se krajem studenog. Lijepa Ivana u posljednjem je tromjesječju i broji sitno do poroda, koji bi trebao biti već u siječnju, a svoj poveći trudnički trbuh pokazala je večeras, na jednoj proslavi

Večeras je u Zagrebu, dok je trajala napeta utakmica Hrvatske i Brazila na Svjetskom nogometnom prvenstvu, u kojoj su naši na kraju osigurali penalima pobjedu i plasirali se u polufinale, održana proslava 30 godina Vesne Spose, najpoznatijoj po večernjim haljinama, ali i vjenčanicama.

Mnoštvo dama okupilo se na proslavi, a posebnu pažnju plijenile su bivše misice, točnije bivše Miss Universe Jelena Glišića, Ivana Delač, ali i Ivana Mišura Vlaović, koja je izgledala sjajno, iako do poroda i rođenja drugog djeteta broji uistinu sitno.

Fotografije lijepe trudnice na svom je Instagramu podijelila njezina prijateljica Ivana Delač, a Ivana Mišura Vlaović na sebi je imala haljinu rezanu ispod grudi, koja se preko trudničkog trbuha širi prema podu.

Inače, da Ivana Mišura Vlaović i bivši nogometaš Goran Vlaović čekaju svoje drugo dijete, doznalo se tek krajem studenog, gotovo na samom kraju trudnoće. Svoju malu, ali slatku tajnu dobro su čuvali, no sada više ne žele tajiti. 33-godišnja Ivana uistinu blista u trudnoći, a mlađoj seki najviše se veseli starija Vana.

Ljubavna priča Ivane Mišure i Gorana Vlaovića počela je, barem za javnost, u studenom 2018. godine, kada se za njihovu vezu i doznalo, da bi tri godine kasnije, u veljači 2021. dobili svoje prvo zajedničko dijete, kćerkicu Vanu.

  • +6
Ivana Mišura Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler / CROPIX

Njezinim rođenjem promijenilo se sve u njihovim životima, a sada sve postaje zanimljivije jer će razlika dviju djevojčica biti nešto manja od dvije godine. Tek nakon rođenja Vane, Ivana i Goran svoju su vezu i službeno ozakonili početkom rujna prošle godine.