PONOVNO U DOHI

Mila Horvat pohvalila se novim putovanjem u grad koji za nju ima posebno značenje

16.01.2023 u 15:16

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Mila Horvat, koja je godinama bila zaštitno lice sportskog programa HRT-a, ponovno je otputovala u Katar, gdje je boravila i za vrijeme ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva

Od 20. studenog do 18. prosinca 2022. godine u Katru se održavalo Svjetsko nogometno prvenstvo, s kojeg se naša reprezentacija vratila s brončanom medaljom oko vrata. Tijekom njihovog prolaska kroz skupine, a potom i kroz četvrtfinale i igru u polufinalu, naše su Vatrene bodrili članovi obitelji, ali i brojni poznati koji nisu ni sekunde dvojili o putovanju u Dohu.

Među njima se našla i Mila Horvat, nekadašnje zaštitno lice sportske redakcije HRT-a, koja nije propustila nijednu utakmicu, a družila se i s obiteljima naših nogometaša, osobito s onom Luke Modrića.

Mila Horvat bila je glasna podrška s tribina, a Doha i Katar su joj se, čini se, toliko svidjeli, da je ponovno otputovala u tu zemlju.

  • +3
Mila Horvat Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Kako je otkrila na svom Instagram profilu, gdje je prati više od 5 tisuća ljudi, Mila Horvat opet je u Dohi te je već uživala u noćnom izlasku, za koji je odjenula haljinicu dugih rukava, ali dužine malo iznad koljena, kojima je pokazala vitke i dobro istrenirane noge.

  • +9
Mila Horvat Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Pored nekoliko fotografija, ali i jednog videa, Mila Horvat je napisala: 'Ponovno Doha… Posebno mjesto s toliko divnih uspomena.'