naljutila se

Očajnički pokušaji spasa: Amber Heard otpustila je svoj PR tim, no broj potpisa u peticiji protiv njezine uloge u nastavku Aquamana vrtoglavo raste

02.05.2022 u 20:29

Bionic
Reading

Amber Heard je otpustila svoj tim za odnose s javnošću nakon što je psihologinja na suđenju rekla kako glumica pati od dva poremećaja osobnosti. U isto vrijeme peticija pokrenuta s ciljem da se glumica smijeni iz filma Aquaman 2 ima već tri milijuna potpisa

Amber Heard otpustila je svoj tim za odnose s javnošću i prešla u novu tvrtku nakon što su porotnici u suđenju za klevetu između nje i bivšeg supruga Johnnyja Deppa čuli da su joj dijagnosticirana dva poremećaja osobnosti, otkriva Daily Mail. 36-godišnja glumica navodno je prekinula suradnju sa svojim glasnogovornicima uoči ovotjednog suđenja. Prema pisanju Daily Maila, Amber je donijela odluku zaposliti novi PR tim nakon što je Shannon Curry, klinička i forenzička psihologinja koja svjedoči u korist Johnnyja Deppa, otkrila da ima granični poremećaj osobnosti i histrionski poremećaj osobnosti.

Ova dva stanja karakteriziraju nestabilnost u odnosima i pretjerano dramatičnost, manipulativnost i opsjednutost vlastitom slikom. Između ostalog, doktorica Curry navela je kako osobe s ovim poremećajima mogu posegnuti za vrlo ekstremnim ponašanjem dok očajnički pokušavaju spriječiti da ih bliska osoba napusti. Stručnjak za komunikacije koji je pratio suđenje rekao je za Daily Mail: 'Kako sam razumio, svjedočenje doktorice Curry bila je posljednja kap koja je prelila čašu. Deepov tim nastoji prikazat Amber ludom. To je bilo previše za nju i otpustila je svoj PR tim.'

Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

Navodi se kako je Amber odbacila svoju dosadašnju PR tvrtku Precision Strategies u korist konzultantske tvrtke Shane Communications sa sjedištem u LA-u. Ovaj potez napravila je u nadi kako će se ovog tjedna predstaviti u boljem svjetlu, a očekuje se i njezino skorašnje svjedočenje.

Izvor blizak glumici navodi kako 'glumica ne voli loše naslove' te kako je 'frustrirana jer njezina priča nije ispričana učinkovito'.

Nakon što su prošlog tjedna čuli Deppovo svjedočenje vojska obožavatelja stala je u glumčevu obranu te su čak pokrenuli i peticiju kojom se traži da se Deppova bivša supruga izbaci iz nadolazećeg filma o superjunaku, Aquaman 2, a već je skupljeno tri milijuna potpisa. Peticijom glumčeve pristaše mole redatelje DC-a i Warner Brosa da izbace glumicu iz filmskog nastavka nakon šokantnih optužbi za obiteljsko zlostavljanje koje su se pojavile na sudu tijekom posljednjih nekoliko tjedana. Inače, Amber je glumila Meru u originalnom filmu 2018. uz bok s Jasonom Momoom i Nicole Kidman. Sada, Deppovi obožavatelji pozivaju da se glumica izbaci iz Aquamana 2, koji bi trebao biti objavljen sljedećeg ožujka. Naime, pokretači peticije vjeruju kako bi Amber trebala doživjeti istu sudbinu kao Depp kada ga je Disney maknuo s uloge kapetana Jacka Sparrowa u šestom dijelu Pirata s Kariba, nakon što ha Amber optužila za obiteljsko nasilje.

  • +6
Johnny Depp, Amber Heard Izvor: EPA / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

Slika glumice u javnosti poprilično je narušena, a tome u prilog ne ide ni tvrdnja koja je nedavno obišla javnost kako nije donirala 3,5 milijuna dolara dobivenih u brakorazvodnoj parnici u dobrotvorne svrhe, a to je javno obećala učiniti. Navodno je donirala samo 1,3 milijuna dolara, a čini se da je većina iznosa došla od njezina bivšeg dečka, milijardera Elona Muska.