kakav obrat

Uhvaćena u laži? Kozmetički brend TikTok videom uništio je dokaz s kojim se Amber Heard pojavila na sudu

24.04.2022 u 12:35

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Johnny Depp i Amber Heard trenutačno se nalazi u središtu medijske pozornosti zbog suđenja, a prljavo rublje i teške optužbe svakodnevno izlaze na vidjelo. Bivši bračni par u pravnom sukobu koristi sva moguća sredstva, a Amber je sada uhvaćena u laži

Amber Heard uhvaćena je u laži nakon što ju je razotkrio brend šminke. Naime, Milani Cosmetics objavio je TikTok video kojim je razotkrio netočnu tvrdnju izrečenu na sudu.

Amber i njezin odvjetnički tim na suđenje su donijeli korektor za lice kao dokazni materijal. Odvjetnici Amber Heard pokazali su poroti i sudu kozmetički proizvod i ustvrdili da ga je glumica koristila cijelo vrijeme veze s Johnnyjem, kako bi prekrila modrice zadobivene od fizičkog nasilja. Sporni korektor je poroti, sudu i cijeloj svjetskoj javnosti pokazala Amberina odvjetnica Elaine Bredehoft.

Međutim, uslijedio je neobičan obrat. Kozmetički brend Milani na svom TikTok profilu objavili su video i njime jednim potezom demantirali Amberine tvrdnje na sudu. Naime, kako navode, kozmetički proizvodi koji su Amber i njezin odvjetnički tim priložili kao dokaz, Milani All In One Correcting Kit, lansiran je tek 2017. godine, odnosno nakon što je brak Johnnyja Deppa i Amber Heard završio.

Milani Cosmetics u petak je objavio TikTok video u kojem su objasnili da komplet šminke koji je pokazala Amberina odvjetnica nije bio dostupan prije 2017., a navodna zlostavljanja događala su od 2012. do 2016. godine.

@milanicosmetics You asked us… let the record show that our Correcting Kit launched in 2017!👀 #milanicosmetics ♬ International Super Spy - dylan

Iako Amberina odvjetnica nije posebno imenovala korektor kao proizvod Milani Cosmeticsa, ona je tijekom suđenja podigla komplet šminke i rekla da Amber svakodnevno nosila taj proizvod kako bi sakrila modrice. Sada se spekulira kako je moguće da je odvjetnica samo koristila navedeni proizvod kao primjer vrste šminke koju je Amber koristila, ali također je moguće da su tvrdnje o zlostavljanju lažne.

  • +6
Johnny Depp, Amber Heard Izvor: EPA / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

Suđenje se od ponedjeljka nastavlja u Virginiji, a na njemu Johnny Depp pokušava dokazati da je tekst Washington Posta iz 2018. koji je napisala Amber Heard, u kojem ga je optužila za obiteljsko zlostavljanje, obična kleveta. Depp od početka poriče Amberine optužbe i traži odštetu od najmanje 50 milijuna dolara plus kaznu od najmanje 350.000 dolara, zajedno sa sudskim troškovima i odvjetničkim honorarima.