UVIJEK SPREMNA NA ŠALU

Obožavateljica na društvenoj mreži potakla prepoznatljivi humor Chrissy Teigen

31.03.2020 u 17:58

Bionic
Reading

Jedan od najzabavnijih poznatih parova, Chrissy Teigen i John Legend, ponovo su nasmijali javnost kratkim odgovorom na komentar obožavateljice koja je mislila da su pred razvodom

Autorica, manekenka i voditeljica Chrissy Teigen nedavno je s mužem Johnom Legendom priredila vjenčanje plišanih životinja kako bi razveselila djecu. Uz fotografiju na kojoj su ona, John Legend i kćer Luna, Chrissy Teigen napisala je kratak duhoviti komentar, no uslijedila je još zabavnija situacija.

'Ne mogu vjerovati da ovo pišemo, no John Legend je obradio Selenu Gomez na vjenčanju plišanih životinja', napisala je Chrissy Teigen.

Jedna usplahirena obožavateljica odmah je odgovorila na tu objavu.

'Šećeru, da se više nikad nisi usudila uz obiteljsku fotografiju započeti objavu riječima 'ne mogu vjerovati da ovo pišemo'! Mislila sam da prekidaju. Srce mi je iskočilo iz prsa. Ne mogu trenutno podnijeti takav stres', napisala je obožavateljica.

Chrissy Teigen nije dugo trebalo da joj odgovori.

'Oh, bez brige da ćemo prekinuti – čim nam dozvole izaći iz kuće', napisala je duhovita Chrissy.

  • +2
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: EPA / Autor: Lise Aserud

Par zajedno s djecom – trogodišnjom Lunom i 22 mjeseca starim Milesom – ozbiljno su shvatili izolaciju pa ne izlaze iz svog doma osim kad to stvarno ne moraju, a zabavljaju se kako znaju i umiju.

Osim što su priredili vjenčanje plišanih životinja, Chrissy Teigen i John Legend poručili su obožavateljima da trebaju salatu i da su voljni napraviti razmjenu za kruh od banana.

'Napravit ću kruh od banana onome tko mi donese salatu romanu. Razmjena će se dogoditi na dva metra udaljenosti, a kruh od banana i salatu ćemo spustiti na tlo. Bez smicalica', napisala je Chrissy Teigen koja je imala sreće da joj susjed ima baš salatu koju traži pa se našao s parom na parkiralištu gdje su uistinu napravili razmjenu.