ISKRENO PRIZNANJE

Chrissy Teigen: Danas žalim jer sam operirala grudi na početku karijere

06.03.2020 u 10:03

Bionic
Reading

Slavna ljepotica Chrissy Teigen, model i supruga glazbenika Johna Legenda, oduvijek je bila vrlo iskrena u javnim istupima, pa se raspričala i o plastičnoj operaciji grudi kojoj se podvrgnula na početku svoje karijere

U intervjuu koji je dala britanskom Glamouru, Chrissy je ispričala da danas žali što je korigirala grudi kad je imala tek 20 godina te da želi maknuti implantate.

'Tad sam bila model za kupaće kostime i bila sam uvjerena kako će mi grudi ljepše izgledati dok poziram. Ali nakon što sam rodila dvoje djece, grudi su se promijenile i smanjile', u svom je stilu ispričala poznata ljepotica norveško-tajlandskih korijena.

  • +5
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: EPA / Autor: RINGO CHIU

Atraktivna brineta kaže kako bi se rado podvrgnula operaciji micanja implantata no da se još nije odlučila na odlazak jer je užasava pomisao na tu operaciju.

Chrissy (34) je otvoreno priznala i kako podvrgnula pomalo bizarnoj operaciji - liposukciji pazuha.

'Da, isisala sam salo iz pazuha zahvaljujući čemu sam se puno bolje osjećala u haljinama. Nisam zbog toga nikad zažalila', rekla je svojedobno Tiegen koja je nedavno otkrila i kako je često žrtva mom shaminga, odnosno posramljivanja drugih mama.

Chrissy koja je poznata po svojim kulinarskim vještinama, ali i po tome što se često bez dlake na jeziku obračunava s hejterima, ispričala je kako je često na meti drugih mama osobito kad se radi o prehrani, vožnji u automobilu i gledanju TV-a.

'Kad god objavim fotografiju na kojoj moja djeca jedu kobasicu ili rebarca, nastane kaos. Vegetarijanci i vegani su ljuti na mene jer smatraju kako nuđenjem mesnih obroka već stvaram njihov stav prema mesu. Nije samo to povod, često me kritiziraju i ako ugledaju da npr. ne stoje oba remena savršeno na autosjedalici jer su ih djeca baš pomaknula dok ih slikam ili zbog gledanja TV-a', požalila se Chrissy koja je s Johnom u braku od 2103.