IRINA SHAYK I CHRISSY TEIGEN

Neodoljivi prizori s ulica New Yorka: Poznate mame u šetnji sa svojim preslatkim nasljednicama

28.02.2020 u 10:00

Bionic
Reading

Proći nezapaženo u New Yorku za neke je slavne osobe doista nemoguće. Paparazzi u stopu prate većinu njih, osobito slavne manekenke Irinu Shayk i Chrissy Teigen, koje su ovoga puta 'uhvatili' s njihovim kćerkicama

Iako je već godinama sve što radi itekako zanimljivo, zanimanje za nju dodatno je poraslo nakon što je prekinula svoju vezu s holivudskim zavodnikom Bradleyjem Cooperom. Upravo s ovim glumcem ruska ljepotica Irina Shayk dobila je danas trogodišnju kćerkicu Leu De Seinu.

Njezina mezimica, izrazito plave kose, njezin je najveći ponos, a to se vidi i na posljednjim paparazzo fotografijama snimljenim na ulicama New Yorka. Malena Lea De Seina za šetnju je odabrala jarkoružičasti kaputić, ispod koje je provirivala šarena haljinica, no najviše pogleda izazivala je njezina torbica u obliku mace, koju nije ispuštala iz ruke.

Veliku pozornost na njujorškim ulicama izazvala je i manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen, točnije, njihova četverogodišnja kćerkica Luna.

  • +7
Irina Shayk i Chrissy Teigen s kćerkicama Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za šetnju s mamom Luna je odjenula, baš poput svoje mame, smeđe kaubojske čizmice, dok je ispod metalik ljubičaste pernate jakne provirivala bijela haljinica, a iz čizma su do koljena izvirivale bijele dokoljenke.

Malena Luna i nije bila pretjerano oduševljena pozornošću koju su njih dvije dobile, stoga je dio šetnje provela skrivajući se iza mamine ruke.