OVO SU SVI ČEKALI

Obožavatelji u niskom startu: U prodaju kreću karte za europsku turneju Rolling Stonesa

15.03.2022 u 21:51

Bionic
Reading

Baš kao što se i šuškalo, prije službene objave, potvrđeno je i objavom datuma 13 gradova i 14 stadionskih koncerata, da će legendarni Rolling Stonesi od 1. lipnja do 31. srpnja europskom turnejom 'Sixty' proslaviti 60 godina postojanja

Madrid, München, Liverpool, Amsterdam, Bern, Milano, London (i to dva u Hyde Parku), Bruxelles, Beč, Lyon, Pariz, Gelsenkirchen i Stockholm gradovi su koje će između 1. lipnja i 31. srpnja, u sklopu svoje europske turneje 'Sixty', posjetiti članovi legendarnih Rolling Stonesa i tako obilježiti čak 60 godina postojanja. Među njima je i njihov prvi stadionski nastup u Liverpoolu, u kojem nisu svirali više od 50 godina.

Ulaznice u prodaju kreću u petak ujutro, odnosno već od srijede za članove fan kluba, a za pretpostaviti je da će turneja biti vrlo brzo rasprodana. Za sve obožavatelje Rolling Stonesa, dobra je vijest i da je najbliži koncert onaj u Beču 15. srpnja.

  • +6
Rolling Stones Izvor: Profimedia / Autor: SUZANNE CORDEIRO / AFP / Profimedia

Inače, prije samo dva dana gitarist Rolling Stonesa Keith Richards potaknuo je nadu da će rock grupa uskoro krenuti na turneju po Europi tijekom intervjua za njemački časopis Spiegel, a netom prije toga na službenom Instagramu Rolling Stonesa objavljen je video koji prikazuje kartu Europe prošaranu poznatim logotipom benda s usnama i jezikom.

I ova turneja proći će bez jednog od osnivača grupe, bubnjara Charlieja Wattsa, kojeg je na toj poziciji zamijenio prijatelj i suradnik Keitha Richardsa, Steve Jordan.