TEHNOLOGIJA NAS SPAJA

bonbon, DT Grupa i Billie Eilish u akciji za bolji svijet uz pomoć tehnologije: Mladi mogu napraviti razliku

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 12.08.2020 09:51
  • Objavljeno 12.08.2020 u 09:51
Billie Eilish

Billie Eilish

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zajedno s peterostrukom dobitnicom nagrade Grammy Billie Eilish, Deutsche Telekom Grupa želi širiti poruku digitalnog optimizma u stvaranju bolje budućnosti. Predstavljanjem kampanje #WhatWeDoNext na UN-ov Međunarodni dan mladih, Deutsche Telekom govori o načinima na koje prva istinska generacija digitalaca koristi pogodnosti povezane tehnologije za dobrobit ne samo svoje generacije, već i društva u cjelini. Generacija Z obuhvaća mlade od 16 do 25 godine koji trenutačno ulaze na tržište rada i predstavljaju generaciju budućnosti

'Svi mi možemo pozitivno utjecati na naš planet, a nadam se da će naša generacija upotrijebiti svoje platforme za suradnju i komunikaciju i napraviti razliku', komentirala je Billie Eilish.

Istraživanje koje je danas objavila Deutsche Telekom Grupa pokazuje da su prije COVID-19 krize mladi Europljani u dobi od 16 do 25 godina pokazivali visoku razinu optimizma u pogledu potencijala koji tehnologija može ponuditi.

U Hrvatskoj to prvenstveno vidimo iz njihovih stavova i načina korištenja tehnologije - čak 97 posto generacije Z surfa na mobitelu ili tabletu, 88 posto njih smatra da može dio problema riješiti digitalno (uređajem ili internetom) te čak 84 posto redovno koristi mobilne aplikacije.

Kroz bonbon, poseban brend Hrvatskog Telekoma namijenjen mladima, dajemo podršku kreativnoj generaciji koja s pomoću tehnologije stvara, dijeli i radi sve što će svijet učiniti boljim. Novi bonbon klinci su nesputani, neograničeni i vječno umreženi - oni posjeduju snažnu želju da svojim radom pozitivno utječu na svijet u kojem žive.

Billie Eilish i generacija Z

Billie Eilish i generacija Z

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Svjesni smo važnosti uloge koju ova, izuzetno digitalna generacija sa sobom donosi, stoga želimo generaciji Z dati prostor i platformu na kojoj će moći pokazati svoja znanja, na kojoj će njihovi talenti doći do izražaja, a korištenje povezane tehnologije poslužiti kao inspiracija u pokretanju promjena koja su nam kao društvu potrebne, posebno u ovim trenucima', rekla je Branka Bajt, direktorica Sektora za brend Hrvatskog Telekoma.

Deutsche Telekom Grupa vjeruje u život sa zajednicom i da ono što uistinu vrijedi i postaje valuta današnjice jest dijeljenje ideja, mišljenja, uspjeha i posebnih trenutaka bilo kada i bilo gdje, a posebno kada oni vode prema boljem i razvijenom društvu. Sada, više nego ikad prije je  omogućavanje ravnopravnog sudjelovanja u društvenom, gospodarskom i kulturnom životu ključni fokus brenda.

Međunarodna kampanja kreće danas s videom u kojem Billie Eilish i mnoštvo inspirativnih članova generacije Z sudjeluje sa stvarnim pričama, kroz koje slave izuzetne stvari koje mladi ljudi danas rade, a tu snažnu poruku prenosi Billie Eilish kao glas generacije. Vidimo kako ova generacija dovodi u pitanje negativne percepcije o njihovoj upotrebi tehnologije, pokazujući kako je oni koriste kako bi utjecali na stvari do kojih im je stvarno stalo, od brige za klimatske promjene preko zagovaranja jednakosti i kreativnosti do cyber sigurnosti.

Osporavajući percepciju da je Generacija Z samo opsjednuta zaslonom mobitela, ova priča predstavlja misiju Deutsche Telekom grupe u pružanju podrške ovoj generaciji koja pronalazi svoje mjesto i svoj glas.

Kroz svoju vrlo uspješnu glazbenu platformu, Telekom Electronic Beats, Deutsche Telekom će nastaviti s poticanjem razgovora #WhatWeDoNext, kroz platformu za stvarne priče generacije Z.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!