ne stoje dobro

Obožavatelji Eurosonga više ne lajkaju hrvatsku pjesmu: 'Mama Šč' je na službenoj aplikaciji među tri najgore pjesme

28.02.2023 u 09:53

Bionic
Reading

Loša vijest za Let 3. Naši ovogodišnji predstavnici trenutno su među zadnjima na aplikaciji 'My Eurovision Scoreboard', koja dopušta fanovima Eurosonga da naprave poredak zemalja koje se natječu s obzirom na pjesme koje su im najbolje

Nakon što su malo uspjeli prodrmati domaću glazbenu monotoniju pjesmom i zanimljivom koreografijom 'Mama ŠČ', riječki rockeri od nedavne pobjede na Dori ne prestaju privlačiti pozornost.

No, sudeći po dosadašnjim glasovima, Let 3 nije najbolje sjeo eurovizijskim fanovima koji posljednjih dana glasaju za svoje favorite na aplikaciji 'My Eurovision Scoreboard'. Ondje vodi 'Queen of Kings', pjesma s kojom će Alessandra Mele predstavljati Norvešku, a koja ima više od 109 tisuća glasova. Odmah iza nje, na drugom mjestu je Finska sa 107 tisuća, dok Češka ima 95 tisuća glasova. Češka ima 95 tisuća, Francuska 89 tisuća, a Španjolska 75. Ispred nas su Slovenija, Italija, Estonija, Litva, Ukrajina, Australija, Danska, Latvia.

Inače, na aplikaciji se glasa tako da se najboljoj pjesmi daje 12 bodova, drugoj 10, trećoj 8, a onoj koja je najmanje dobra - 1 bod. 'Mama ŠČ' je na 19. mejstu i zasad ima 11200 glasova. Prema kladionicama, situacija se za naše predstavnike na Eurosongu nije promijenila. Hrvatska se i dalje nalazi na 15. mjestu od 37 zemalja (koliko ih se natječe).

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, Eurovizija se održava u Liverpoolu, 9., 11. i 13. svibnja. Velika Britanija 2023. godine je preuzela domaćinstvo natjecanja od Ukrajine koja je zaključila da situacija u njihovoj zemlji ne dopušta da budu domaćini. 

  • +20
Let 3 Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko