graham norton glavni voditelj

Eurosong će voditi čak devetoro voditelja, a fanovi su ogorčeni: 'To je hrpa anonimaca, otkažite sve'

22.02.2023 u 21:14

Bionic
Reading

BBC je iznenadio fanove Eurosonga objavom imena voditelja koji su većinom manje poznata TV lica, uz izuzetak iskusnog i obožavanog Grahama Nortona

BBC je u srijedu iznenadio javnost objavom kako će u finalu ovogodišnjeg Eurosonga sudjelovati čak devetoro voditelja.

Fanovi se ne žale samo na neuobičajeno velik broj voditelja, već i na sam odabira imena, tvrdeći da za pola njih nisu niti čuli te da ne posjeduju reputaciju dostojnu ove prestižne uloge.

Veliko finale zakazano je za 13. svibnja s predviđenom publikom od oko 160 milijuna gledatelja, s popularnim britanskim TV licem Grahamom Nortonom i ukrajinskom pjevačicom Julijom Saninom u ulogama glavnih voditelja.

Njima će se priključiti glumica Hannah Waddingham i pjevačica Alesha Dixon, u Ujedinjenom Kraljevstvu poznata i kao voditeljica jednog od najpopularnijih natjecanja, Britain's Got Talent. Uz njih, natjecatelje će najavljivati i Sam Quek, Mel Giedroyc, Rylan, Scott Mills i Timur Mirošničenko.

  • +11
Voditelji Eurosonga Izvor: Profimedia / Autor: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

I dok su gledatelji sretni što će Grahama moći pratiti i u ulozi glavnog voditelja, mnogi iskazuju žal što se neće naći u klasičnoj komentatorskoj ulozi te iskazuju sumnju u odabir preostalih imena.

'Uz toliki izbor briljantnih i iskusnih voditelja, oni se odluče za potpuno nasumičnu skupinu', 'Tko su uopće Sanina i Waddingham!?', 'Otkažite sve i prestanite financirati BBC', neki su od komentara na društvenim mrežama.