POVRATAK SA STILOM

Obožavate romantične komedije s Meg Ryan? Nakon dugo godina vraća se žanru koji ju je proslavio

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 03.05.2022 23:09
  • Objavljeno 03.05.2022 u 22:57
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

Neosporna kraljica romantičnih komedija, glumica Meg Ryan, nakon dugo vremena vraća se filmskom žanru koji ju je proslavio i to kroz dvostruku ulogu

'Imaš poruku', 'Kad je Harry sreo Sally' ili 'Romansa u Seattleu' samo su neki od kultnih romantičnih komedija u kojima smo gledali Meg Ryan. Slatkica koja je osamdesetih i devedesetih godina žarila i palila s kino platna nedugo prije globalne pandemije u intervjuu za The New York Times Magazine otkrila je kako razvija vlastitu romantičnu komediju, a sada je postala stvarnost.

Na svom Instagram profile podijelila je službeni poster svog nadolazećeg filma u kojem nastupa u ulozi redateljice i glavne glumice uz bok zvijezdi serije ‘Dosjei X’, Davidu Duchovnyju.

Prema napisima Varietyja, riječ je o ‘evoluiranoj i nostalgičnoj’ romantičnoj komediji koja se temelji na drami ‘Shooting Star’ autora Stevena Dietza, a prati bivše ljubavnike Willu (Ryan) i Billa (Duchovny), koji se ponovno na silu ujedine u zračnoj luci zahvaljujući snježnoj mećavi.

Willa je neovisna, dok je Bill nedavno proživio razvod i procjenjuje svoj život i odnose s otuđenom suprugom i kćeri, navodi The Hollywood Reporter.

  • +5
  • +2

Meg Ryan

Izvor: Profimedia / Autor: Castle Rock Entertainment / Bel / AFP / Profimedia

Ovaj film ujedno je drugi u režiji Meg Ryan, nakon filma ‘Ithaca’ iz 2015. godine, a najpoznatija je po suradnji s pokojnom scenaristicom i redateljicom Norom Ephron.

Prošlo je gotovo 25 godina otkako je kultni film ‘Imaš poruku’ ugledao svjetlo dana, a više od desetljeća prošlo je otkako se Meg Ryan imala priliku ugledati u nekoj romantičnoj komediji.