donna vekić

Objavila selfie s papom Franjom i sve oduševila

18.05.2017 u 14:07

Bionic
Reading

Između napornih treninga i priprema za WTA Premier turnir u Rimu, 20-godišnja Osječanka Donna Vekić iskoristila je kratku pauzu kako bi posjetila i Vatikan. Hrvatska tenisačica imala je priliku uživo vidjeti papu Franju, koji je u službenom automobilu prošao nekoliko koraka od nje, na susret s vjernicima

'Osjećam se blagoslovljeno', napisala je 20-godišnja Donna Vekić ispod fotografije na svom profilu na Instagramu, na kojoj se nalazi na Trgu svetog Petra u Vatikanu, a papa Franjo, u svom automobilu, prolazi tek nekoliko koraka od nje.

Osječka tenisačica nije mogla skinuti osmijeh s lica, sretna što je imala tu čast da Papa tako blizu nje prođe na susret s vjernicima.

Donna Vekić trenutno se nalazi u Rimu, gdje će sudjelovati na WTA Premier turniru, a u istom gradu je i njezin dečko, tenisač Stan Wawrinka, koji se natječe na ATP turniru.

Feeling blessed. 🙏🏻😇👴🏼👼🏼👫🐻🐼❤️ @franciscus #Vatican #papa

Objavu dijeli Donna Vekic (@donnavekic)

Zanimljivo je kako je susret s Papom imao još jedan hrvatski sportaš, ovog puta nogometaš Mario Mandžukić, koji je s momčadi Juventusa bio na službenoj audijenciji.