PONOSNA NA DEČKA

Donna Vekić i Stan Wawrinka: Poljubac o kojem svi pričaju

12.09.2016 u 20:55

Bionic
Reading

Nakon što je svladao Novaka Đokovića u finalu US Opena Švicarac Stan Wawrinka nije odolio poljupcem na tribinama zahvaliti svojoj ljubavi, osječkoj tenisačici Donni Vekić koja je žestoko navijala za svog dečka uz njegove mlađe sestre. Bio je to njihov prvi poljubac u javnosti nakon zajedničkog poziranja na crvenom tepihu na Wimbledonu prije dva mjeseca

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, tako bismo mogli slikovito opisati Wawrinkin trijumf na US Openu, poljubac i zagrljaj koji su uslijedili nakon pobjede nad Novakom Đokovićem u finalu. Tužni Đoković, koji zbog privatnih bračnih problema i navodne afere s indijskom glumicom Deepikom Padukone sve više gubi mečeve, pobjedničku i ljubavnu sreću svog protivnika promatrao je iz prikrajka.

Wawrinka je za treći grand slam naslov zaradio najveći ček u teniskoj povijesti - na 3,5 milijuna dolara, a Đoković je u svom 21. grand slam finalu doživio deveti poraz.

Zaljubljeni 31-godišnji Švicarac nakon pobjede pohitao je na tribine zagrliti svog trenera Magnusa Normana, a onda i poljubiti svoju djevojku Donnu Vekić te mlađe sestre koje su za njega zajedno navijale. Bio je to njihov prvi javni poljubac nakon zajedničkog poziranja na partyju Wimbledona u srpnju ove godine.


Donna i Stan - poljubac za pobjednika




Donna i mlađe sestre Stana Wawrinke


Sretna Donna na svom je Instagramu prvi put objavila zajedničku fotografiju s Wawrinkom i njegovim trenerom kratkim postom - 'Ponosna!'  Nakon dugo skrivanja teniski par ove je godine odlučio otkriti svoju vezu, koja Wawrinki itekako donosi sreću. Isto se ne bi moglo reći i za Donnu čiji su porazi na teniskom terenu protekle godine bili učestali.

Champ ?? #proud @usopen

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on