dirljiva objava

Objava na Instagramu otkrila zanimljiv detalj iz Massimove karijere

04.02.2023 u 15:26

Bionic
Reading

Popularni pjevač preminuo prije nešto više od mjesec dana, a na godišnjicu pogreba se na njegovom službenom Instagram profilu pojavila objava

Točno mjesec dana nakon Massimova sprovoda pojavila se objava na njegovom službenom profilu, u kojoj je otkriveno što je pokojni pjevač učinio tijekom Raških noći 2017. godine.

"Nekad se datumi, mjesta i događaji poslože tako da jednostavno morate uočiti simboliku. Točno prije mjesec dana oprostili smo se od našeg Maxa u Zadru, a danas smo za njega zapalili svijeću u Raši, na centralnom trgu na kojem je 2017. godine održao koncert u okviru manifestacije Raška noć. Obaveze su nas odvele u Pulu, a pogled na Arenu vratio nas je, u mislima i srcu, na njemu posebno važan koncert koji je održao u tom predivnom amfiteatru, 2013. godine", stoji u objavi i zatim se nastavlja.

"Niste mogli znati, nije dozvolio da ga puno na tu temu hvalimo, ali na taj koncert pozvao je svoje ljude iz Raše, svoje Aršijane i inzistirao da se njima ulaznice daruju. Sada ti ljudi nama daruju svoje priče, šalju fotografije, dijele uspomene na malog Maxa. Zahvalni smo za svaku tu njihovu uspomenu, a današnjim odlaskom u Rašu željeli smo stvoriti još koju svoju", navodi se u objavi.

"Prošetali smo ulicama njegovog djetinjstva, posjetili školu i muzej, slušali i upijali priče. Razmišljali smo kakvo bi to bogatstvo bilo da smo ga poznavali još u to najranije doba. Da smo imali toliko vremena, toliko godina više. Jer nikad nemate dovoljno vremena za čuti baš svaku priču, postaviti baš svako pitanje… A onda odjednom više uopće nemate vremena. Čuvamo te dragi naš Max. I volimo. Massimalno", zaključuje se u objavi.