UŽIVAJU SKUPA

Doris Pinčić Rogoznica prošetala gradom u društvu markantnog muškarca

29.11.2019 u 17:10

Bionic
Reading

Voditeljica i glumica već je ranije pokazala kakvu lijepu obitelj ima. Sada se Doris Pinčić Rogoznica ponovo se pohvalila sa svojim šest godina mlađim bratom Stipom koji trenutno boravi u Zagrebu i uživa u druženju sa sestrom

Od kad je početkom listopada dala otkaz na Narodnom radiju Doris Pinčić Rogoznica, čini se, punim plućima uživa u obiteljskom životu. Jutra sada, umjesto u eteru, provodi kod kuće, a posebno je sretna kad joj netko od obitelji iz Zadra stigne u posjetu. Zgodna Zadranka tako se danas pohvalila fotografijom na kojoj ona i njezin poziraju blizu glavnog zagrebačkog trga, a komplimenti na njihov te posebno na bratov račun samo su se nizali.

View this post on Instagram

Doso mi moj bratec u Zg 😉

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Ta 31-godišnja voditeljica koju trenutno gledamo u RTL-ovom kulinarskom showu u rujnu je proslavila šestu godišnjicu braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom, a početkom prošlog mjeseca su se uselili su se u novi dom kojeg su svili u Velikoj Mlaki.

Doris i Boris u braku su u braku od 2013. godine, a od tada ne prestaju nizati privatne i poslovne uspjehe. Osim preslatkom djecom i novim domom, glumica i voditeljica se može pohvaliti i sve većim brojem poslovnih angažmana. Ima i tvrtku u kojoj su zaposleni ona i suprug, a nedavno su izbacili i poprilično nesvakidašnji proizvod. Počeli su, naime, prodavati 'obiteljsko vino'.