NJEZINA OAZA MIRA

Doris Pinčić Rogoznica pokazala svoj omiljeni kutak u novouređenom domu

17.11.2019 u 22:04

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica trenutno je okupirana uređenjem svog novog doma u koji je početkom jeseni preselila sa suprugom i dvoje djece

Kroz nekoliko fotografija objavljenih na društvenim mrežama, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica otkrila je kako je uredila svoj novi dom u koji je nedavno preselila iz zagrebačkog stana. Isto tako dala je naslutiti da se njezina nova kuća nalazi izvan grada, te da u slobodno vrijeme odlazi sa psom na trčanje u okolicu koju okružuje zelenilo.

Jedno od RTL-ovih zaštitnih lica, simpatična Zadranka opredijelila se za šarmantni stil s mnogo drvenih elemenata, romantičnih tkanina s uzorkom cvijeća, te toplih tonova koji kući daju poseban ugođaj.

Za sebe je izdvojila poseban kutak u kojem nakon kuhinje provodi najviše vremena. Riječ je o kutu u dnevnoj sobi koji je namijenila samo za svoje gušte. Udobna bež fotelja, polica s knjigama i topli tepih te prekrivač.

Doris naprosto obožava provoditi vrijeme u svom malenom kutku, u kojem ponekad pronađe vremena i za vježbanje.

'To je ta sreća. Način na koji započinjem svaki dan. Ponekad imam vremena za pravi trening, ponekad samo za istezanje, ali uvijek i bez kompromisa ovako izgleda moje jutro. Jer, to je situacija u kojoj sam 100 % prirodna, 100% svoja’, poručila je ispod fotografije na kojoj se vidi djelić njezina nova interijera.