PONOSNI TATA

Obiteljsko druženje: John Travolta uživa u izlasku s 19-godišnjom kćerkom i osmogodišnjim sinom

13.11.2019 u 12:06

Bionic
Reading

Za nedavna posjeta u Australiji, zvijezda mnogobrojnih filmova poveo je svoje dvoje djece, 19-godišnju Ellu i osmogodišnjeg Benjamina u zoološki vrt, a upravo tamo nastala je i fotografija koju je podijelio s milijunima svojih obožavatelja na društvenim mrežama

Da s obožavateljima uvijek mora podijeliti barem dijelić svog privatnog života, naučio je odavno i 65-godišnji John Travolta, koji je sve oduševio svojom posljednjom objavom na Instagramu.

Riječ je o fotografiji nastaloj u zoološkom vrtu u Australiji, a gdje je holivudska zvijezda uživala sa svojom djecom, 19-godišnjom Ellom i osmogodišnjim Benjaminom. Druželjubive koale posebno su ih oduševile, stoga su odlučili snimiti fotografiju za uspomenu koju je potom Travolta objavio na svom Instagram profilu.

Iako se na njegovom Instagram profilu mogu povremeno naći fotografjie njegove djece, rijetke su one gdje pozira s oboje. Obitelj Travolta u Australiju je stigla avionom, budući da sam John Travolta ima dozvolu za letenje, a za upravljač aviona zbog fotografije je sjeo i osmogodišnji Benjamin Travolta.

'Moj sin Ben zauzeo je moje mjesto! Njegov prvi let A380 avionom!'

  • +3
John Travolta i Uma Thurman Izvor: Profimedia / Autor: Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia