ELLA BLEU TRAVOLTA

Geni su geni: 19-godišnja kći Johna Travolte i Kelly Preston krenula je njihovim stopama

27.05.2019 u 15:15

Bionic
Reading

Sa svojih 19 godina Ella Bleu Travolta odlučila je krenuti stopama svojih slavnih roditelja, a oni zbog svega ne mogu biti ponosniji. Upravo ona glavna je zvijezda filma 'The Poison Rose', čime je posebno oduševljena njezina majka Kelly Preston

Glumački par Kelly Preston i John Travolta ne mogu biti ponosniji na svoju 19-godišnju kći Ellu Bleu, koja je odlučila krenuti stopama svojih roditelja i svoju plaću zaraditi u Hollywoodu. Upravo je Ella Bleu zvijezda novog filma 'The Poison Rose', a njezina majka, Kelly Preston, tvrdi kako joj je upravo ona sama najveći obožavatelj.

Na svom Instagram profilu, 56-godišnja glumica podužom je objavom iskazala divljenje svojoj 19-godišnjoj kćerki, koja trenutno promovira svoj novi film, a u kojem je imala priliku glumiti uz dva glumačka velikana - svog oca Johna Travoltu, ali i legendarnog Morgana Freemana.

'Još uvijek sam pod dojmom od nastupa svoje kćeri. Upravo sam još jednom pogledala sve njezine intervjue od proteklog tjedna i ne mogu vjerovati kako je 'uskočila u obiteljski biznis' apsolutno prirodno, kao da je rođena s time', stoji ispod fotografije Elle Bleu i Johna Travolte s gostovanja u jednom od mnogobrojnih televizijskih showova.

  • +11
John Travolta s kćerkom Ellom Bleu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne mogu vjerovati koliko je spremna za sve, ali i samouvjerena, elegantna, slatka, ma prekrasna (mislim da zapravo nema dovoljno pridjeva na engleskom jeziku kojima bih jasno opisala koliko je savršena u tome svemu)', dodala je ponosna majka.

Na njezinu objavu reagirala je i sama 19-godišnjakinja, koja je napisala: 'Awwww... hvala ti puno mama! Volim te.' Inače, uloga Elle Bleu u filmu 'The Poison Rose', njezino je drugo pojavljivanje na filmu, nakon kratke uloge 2009. u filmu 'Stari frajeri', gdje je glumila s oba roditelja.