25 GODINA KASNIJE

Gostujući u talijanskom showu, John Travolta se, uz lažnu Umu Thurman, prisjetio kultne scene iz 'Pulp Fictiona'

21.10.2019 u 15:04

Bionic
Reading

Mnogima je i danas jedna od prvih asocijacija na kultni film Quentina Tarantina iz 1994. godine, ples glavnih glumaca - Johna Travolte i Ume Thurman. Slavni glumac, gostujući u jednom talijanskom showu, ponovno je 'oživio' lik Vincenta Vege i zaplesao usred studija

Gostujući u talijanskom showu 'Che Tempo Che Fa', 65-godišnji holivudski glumac John Travolta pred televizijskom se publikom prisjetio i nekih od svojih najvećih filmova, osobito onih u kojima je pokazao plesne sposobnosti.

No, niti jedan nije izazvao toliko pažnje koliko onaj ples koji je Travolta izveo s 54-godišnjom talijanskom glumicom Lucianom Littizzetto.

Naime, razgovor o njegovoj karijeri nije mogao proći bez spomena na 'Pulp Fiction', na što mu se na pozornici pridružila i dotična glumica, koja je, kako bi se što bolje uživila u ulogu, na glavu stavila crnu periku kako bi čim više nalikovala Umi Thurman u kultnom filmu.

  • +3
John Travolta i Uma Thurman Izvor: Profimedia / Autor: Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia

Iz režije su pustili legendarnu pjesmu 'I Want To Dance' iz filma, Luciana Littizzeto krenula je 'skidati' Umine pokrete, a onda joj se, poprilično sramežljivo, pridružio i sam Travolta i, naravno, oduševio sve.

John Travolta i Uma Thurman - Pulp Fiction Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube