DAVID NEMA PRAVO GLASA

Obiteljska neslaganja umalo upropastila važan dan u obitelji Beckham: Victoria Beckham odbila molbu svog svekra

23.12.2019 u 09:08

Bionic
Reading

Ovaj Božić za obitelj Beckham će imati posebno značenje - samo nekoliko dana ranije, 14-godišnji Cruz i osmogodišnja Harper Seven primili su sakrament krštenja, a fotografijama s tog događaja pohvalila se na svom Instagramu modna dizajnerica Victoria Beckham, otkrivši kako su među gostima na krštenju bila i mnogobrojna poznata lica. Ipak, jedna osoba nije bila dobrodošla

Samo nekoliko dana prije Božića, najmlađi članovi obitelji Beckham, Cruz i Harper Seven, primili su sakrement krštenja, a samom obredu prisustvovala su i poznata lica, poput glumice Eve Longorije, pjevača Marca Anthonyja, frizera Kena Pavesa, kao i sportskog agenta Davida Gardnera.

Iako se nagađalo kako će bračni par Beckham nakon krštenja organizirati veliku zabavu u svojoj vili, gdje će pozvati još svjetskih faca, među kojima je trebao biti i krsni kum Romea i Brooklyna, pjevač Elton John, to se, koliko je poznato, nije dogodilo.

Idilične fotografije s krštenja, na kojima je 14-godišnji Cruz u odijelu, a osmogodišnja Harper Seven u haljini zlatne boje, oduševile su Victorijine obožavatelje na Instagramu. Ona sama odlučila se za bijelo odijelo s vlastitim potpisom.

No, ono što se naknadno doznalo mnoge je iznenadilo - čini se da Victoria Beckham i nema idiličan odnos sa svojim svekrom, bivšim nogometašem Tedom Beckhamom, koji se nemalo iznenadio kada je vidio da na popisu gostiju nema kćeri njegove životne partnerice.

Iako su 71-godišnjak i njegova nova partnerica Hilary Meredith bili među uzvanicima, njezina kći Charlotte nije bila pozvana, pa se na kraju uvrijedila jer se, čini se, i ona smatra dijelom obitelji. Kako bi spasio situaciju, Ted Beckham nazvao je sina i pokušao ga nagovoriti da na popis gostiju dodaju i dotičnu Charlotte, no nakon što se posavjetovao sa voljenom Victorijom, Beckham je ocu morao dati - odbijenicu.

  • +5
Obitelj Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia