PHOEBE TORRANCE

Brooklyn Beckham ima novu, sedam godinu stariju djevojku koja je svojedobno radila kao dvojnica njegove majke

21.10.2019 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon problematične i turbulentne veze s Hanom Cross, koju je okončao prije dva mjeseca, najstariji sin Victorije i Davida Beckhama ponovno ima razloga za sreću. Osmijeh na lice vratila mu je još jedna ljepotica, ovoga puta znatno starija Phoebe Torrance

Najstariji sin nogometne zvijezde Davida Beckhama i bivše pjevačice, danas uspješne modne dizajnerice Victorije Beckham, 20-godišnji Brooklyn Beckham ponovno ima razloga za sreću.

Brooklyn Beckham Izvor: Profimedia / Autor: CRYSTAL PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Otkako je prije dva mjeseca prekinuo svoju turbulentnu vezu s Hanom Cross, koju nisu odobravali niti njegovi roditelji, čini se da je napokon pronašao neku koja bi mogla dobiti 'blagoslov' Beckhamovih.

Riječ je o čak sedam godina starijoj Phoebe Torrance, manekenki koja je svojedobno imala i angažman da bude dvojnica ni manje ni više nego Victoriji Beckham, a upravo zahvaljujući tom honoraru mogla si je platiti fakultet.

Sličnost lijepe Phoebe i Victorije Beckham komentirali su i neki njegovi prijatelji, koji su za britanski The Sun rekli: 'Pomalo bizarno, iz nekih kuteva izgleda potpuno isto kao i Victoria.'