SJAJAN ODNOS

Obiteljska idila nakon razvoda: Gwyneth Paltrow i Chris Martin za svaku su pohvalu

28.03.2018 u 18:04

Bionic
Reading

Možda nisu uspjeli kako supružnici, no bivša glumica Gwyneth Paltrow i slavni frontman grupe Coldplay Chris Martin itekako dobro funkcioniraju kao roditelji zajedničkoj kćeri Apple i sinu Mosesu

Prijateljski odnos bivših supružnika, Chrisa Martina i Gwyneth Paltrow ponovno je ovih dana došao na vidjelo. Naime s djecom uživaju u Londonu, a tim su povodom na Instagramu objavili i zajedničku fotografiju koju fanovi nemaju baš tako često priliku vidjeti.

Na fotografiji nekadašnji bračni partneri, ali i njihova 13 godišnja kći Apple i dvije godine mlađi sin Moses izgledaju poprilično sretno i zadovoljno.

#42

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Slavni glazbenik i glumica rastali su se 2014. godine nakon 11 godina braka, no za razliku od mnogih koje razvod udalji, oni su ostali dobri prijatelji te odlučili zajedno i aktivno sudjelovati u odgoju djece.

Osim toga Gwyneth već tri godine ljubi producenta Brada Falchuka s kojim se nedavno zaručila i planira novo vjenčanje, a Chris je od nedavno u ljubavnoj vezi s mladom glumicom Dakotom Johnson.

  • +6
Chris Martin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Chris i ja ostali smo u dobrim odnosima i to je jako lijepo. Imamo osjećaj da je naš odnos oduvijek trebao biti baš ovakav kakav je danas', rekla je slavna glumica 2015.u intervjuu za časopis Marie Claire.

Happy birthday my brother. Thank you for giving me these two. 💖

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Bivši partneri krajem prosinca zajedno su otputovali na obiteljski odmor na Karibe.