obiteljska idila

Slavni glazbenik na odmoru s bivšom suprugom Gwyneth Paltrow

29.12.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Prijateljski odnos bivših supružnika, Chrisa Martina i Gwyneth Paltrow ponovno je ovih dana došao na vidjelo. Zajedno s djecom uživaju u ljepotama Kariba i pokazuju svima kakav treba biti odnos roditelja unatoč prestanku ljubavi između njih

Slavni frontman grupe Coldplay, Chris Martin kao i njegova bivša supruga Gwyneth Paltrow s kojom dijeli dvoje djece poznati su po skladnom obiteljskom životu koji su uspjeli održati i nakon razvoda. 

Međutim, ono po čemu su ipak posebni je njihov prijateljski odnos koji nije narušio ni ulazak novih partnera u njihove živote. 

Prisjetimo prije nekoliko dana, Chris je potvrdio svoju vezu s mladom glumicom Dakotom Johnson, a Gwyneth već  tri godine ljubi producenta Brada Falchuka s kojim se nedavno zaručila i planira novo vjenčanje.   

Sunday brunch #modernfamily

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

'Chris i ja ostali smo u dobrim odnosima i to je jako lijepo. Imamo osjećaj da je naš odnos oduvijek trebao biti baš ovakav kakav je danas', rekla je slavna glumica 2015.u intervjuu za časopis Marie Claire.

  • +6
Chris Martin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zato su ovih dana bivši supružnici s kćeri Apple i sinom Moses otputovali u tropske krajeve i uživaju na otočiću Antigua koji se nalazi u Karipskom moru. 

Paparazzi fotografi uhvatili su 40-godišnjaka pri izlasku iz luksuzne vile na plaži kako se brčka u moru, dok je Gwyneth snimljena s leđa uz kćerkicu. 

  • +4
Dakota Johnson i Melanie Griffith Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britanski glazbenik pritom je izgledao vrlo sretno i zadovoljno. Za to vrijeme njegova nova odabranica, Dakota uživa u na skijanju u Aspenu s majkom Melanie Griffith.