UŽIVA U MAJČINSTVU

Obiteljska idila na ulicama Šibenika: Antonija Mišura Sandrić privlačila poglede u proljetnom izdanju

26.02.2021 u 16:06

Bionic
Reading

Nakon što je početkom veljače proslavila prvi rođendan svoje kćerkice Tare, sunčani dan u rodnom Šibeniku naša poznata košarkašica odlučila je iskoristiti za šetnju s najmilijima

Na svom Instagram profilu jedna od najljepših košarkašica svijeta, kako su ju svojedobno prozvali, proteklih je dana proslavila prvi rođendan svoje mezimice posvetivši joj podulju emotivnu čestitku.

Antonija i nekadašnji košarkaš i član Upravnog odbora košarkaškog kluba Šibenik, Marko Sandrić vjenčali su se u kolovozu 2015. godine nakon deset godina veze, a malenu Taru košarkašica je rodila 2020. godine u Šibeniku gdje i žive.

Pixsellovu fotoreporteru par nije uspio promaknuti prilikom uživanja u sunčanom danu i šetnji šibenskim ulicama.

  • +3
Antonija Mišura Sandrić u šetnji s obitelji Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ležerno odjevena šibenska košarkašica svojim izdanjem dokazala je kako ni sama nije imuna na bijele tenisice s potpisom francuskog brenda Veja, a kakve posljednjih mjeseci uživaju veliku popularnost kod ljubiteljica mode.

Uz njih kombinirala je lepršavu bijelu haljinu s laserski obrađenom čipkom u paru s visokorezanim modelom traper jakne, dok se od modnih dodataka odlučila za komade poput ruksaka metalnog sjaja i elegantan model šešira.