sreća i ponos

Slavljeničko raspoloženje: Fešta u domu Antonije Mišure Sandrić

04.02.2021 u 09:12

Bionic
Reading

U domu jedne od naših najljepših košarkašica vlada slavljeničko raspoloženje. Prije godinu dana na svijet je donijela svoje prvo dijete, kćerkicu Taru, koja je njoj i suprugu Marku Sandriću priuštila neopisivu radost. Na društvenim mrežama ponosna mama je pokazala fotografiju svoje male slavljenice, do čijeg je prvog rođendana s nestrpljenjem odbrojavala, posvetivši joj podulju emotivnu čestitku

'Prije točno 365 dana stigla si u naš život, nisi baš htjela izaći vani odmah, od pupčane koja ti je bila oko vrata i vraćala te stalno, ali na kraju je sve, hvala Bogu, prošlo dobro i stigla si u moj zagrljaj. Osjećaj da sam postala majka je nešto preposebno, a isto tako i jedna velika odgovornost za cili život', piše na početku objave Antonija Mišura Sandrić.

'Kad se sitim prvih miseci, plačeš ti, plačem ja jer ne znam šta ti je, spavale bi i jedna i druga, a ne možemo, svašta nešto je bilo, ali isto tako kad se svega toga sitim, opet imam najveći osmjeh na svom licu, jer znam da si moja ljubav. Nikad neću zaboraviti osjećaj kad smo izašle prvi put u šetnju, imala sam osjećaj da držim svoj najveći pehar i da mu se divim, toliko sam bila ponosna sama na sebe. Sretan ti 1. rođendan mila moja curice, volim te zauvijek', poručila je 32-godišnja članica hrvatske košarkaške reprezentacije.

Za tu joj je prigodu odjenula raskošnu sjajnu haljinu pastelno roza boje, a pobrinula se i za rođendansku dekoraciju. Uz tortu s glazurom u obliku buketa bijelih ruža i zlatnim brojem jedan, Antonija je za svoju djevojčicu dala izraditi i veliku jedinicu sačinjenu od ružičastog cvijeća. Malenoj Tari je na glavu je stavila pozlaćenu krunu izrađenu od kartona.

Danima ranije pokazala je kako je veliki dan svoje mezimice iščekivala je s nestrpljenjem. Uz fotografiju dviju istih šljokičastih haljina rezerviranih za proslavu je otkrila: 'Brojimo još tjedan dana do prvog velikog'.

Podsjetimo, Antonija i nekadašnji košarkaš i član Upravnog odbora košarkaškog kluba Šibenik, Marko Sandrić vjenčali su se u kolovozu 2015. godine nakon deset godina veze, a malenu Taru košarkašica je rodila 2020. godine u Šibeniku gdje i žive. Antonija je svoju igračku karijeru stavila na čekanje nakon što je doznala da je u drugom stanju.

  • +7
Antonija Mišura Sandrić Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX