nježni prizori

Obiteljska idila: Franka Batelić podijelila sa svijetom svoje sretne trenutke

31.05.2023 u 11:48

Bionic
Reading

Nakon što je završio show 'Ples sa zvijezdama', u kojem je bila jedna od članica žirija, pjevačica se u potpunosti posvetila obitelji, šestomjesečnoj kćerkici Greti i trogodišnjem sinu Viktoru te suprugu, bivšem nogometašu Vedranu Ćorluki

Svake nedjelje u žiriju 'Plesa sa zvijezdama' Franka Batelić je oduševljavala svojim glamuroznim izdanjima i zaraznom pozitivnom energijom. Obaveze u showu savršeno je izbalansirala s privatnim obavezama. Uglavnom vrlo zatvorena kada je ta tema u pitanju, s fanovima je na Instagramu podijelila neodoljivi video i nekoliko fotografija.

U videu je pokazala svoju djevojčicu Gretu, koja samo što nije propuzala, a na fotografijama se mogu vidjeti maleni Viktor i tata Vedran, koji ga nosi na leđima, snimljeni na šetnici, nezaobilaznom dijelu svakog turističkog posjeta Opatiji.

Pjevačica i pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije na najbolji način su iskoristili vrijeme za kratki obiteljski odmor prije nego se vrate brojnim obavezama.

Franka je ranije otkrila da je Viktor 'povukao' karakter na nju jer je radoznao te da ne prođu dvije sekunde da ne govori, a da Greta ima Ćorlukin, mirniji karakter. Otkako smo dobili djecu, priznala je, svi problemi postali su minorni te iskreno uživa u majčinstvu, sretnija je, a njezine emocije su još snažnije. Na pitanje kako se puni energijom i regenerira za tportal je otkrila: 'U zagrljaju s obitelji na kauču. Ne postoji ljepši i bolji svijet', poručila je pjevačica.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album