ponosni tata

Goran Višnjić oduševljen talentom sina Viga

04.05.2017 u 22:48

Bionic
Reading

Šibenski glumac Goran Višnjić posljednjih dana snimao je film i televizijsku seriju 'General' u svom kraju, a u Pirovcu su snimani kadrovi u kojima njegov šestogodišnji sin Vigo utjelovljuje malog Antu Gotovinu. Dječak se ponašao poput pravog profesionalca, a presretni tata podijelio je svoje impresije s mnogobrojnim pratiteljima na društvenoj mreži

'Vigo je upravo završio svoj prvi glumački posao. Moram reći da je i mene i sve ostale iznenadio svojim strpljenjem, fokusom i koncentracijom. Strašan posao, Vigo! Naravno, sve je bilo mnogo lakše uz njegovu sestru Lanu i mamu u publici. Zbogom Biograd, hvala za sve! Nastavak Lijepom Našom, sljedeća stanica Knin', napisao je šibenski glumac pored fotografije na kojoj je zagrljen i sretan sa svojom obitelji.

Vigo Višnjić dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla. Kao najmlađa zvijezda filma 'General', preslatki dječak uživao je na snimanju, a podržavala ga je cijela obitelj. Prizori u kojima nastupa Vigo prikazuju djetinjstvo generala Gotovine, a dosad je snimljeno pola filma.

Snimanje će prema planu završiti početkom srpnja, nakon čega slijedi montaža, a emitiranje televizijske serije 'General' na Hrvatskoj radioteleviziji predviđeno je tijekom 2018. godine.