ostvarila mu se želja

Goran Višnjić napokon upoznao Antu Gotovinu

06.06.2017 u 11:00

Bionic
Reading

Ekipa trenutno najiščekivanijeg filma i serije 'General' privodi kraju snimanje, a ovih dana snimali su na Đurđevačkim pijescima. Glavnom glumcu Goranu Višnjiću uniforma je, priznao je, ovih dana daleko draža od odijela i kravate, a otkrio je i zašto. Uživao je radeći na ovom projektu, a zadovoljan je i time što mu se ostvarila želja da upozna generala Antu Gotovinu

'Prednost uniforme na snimanju je ta što se cure iz garderobe neće ljutiti na vas ako ste umorni i odete leći bilo gdje jer se na njoj ne vidi ništa. Da ste došli popodne, najvjerojatnije biste me vidjeli u nekom šumarku kako drijemam', ispričao je Goran Višnjić za InMagazin Nove TV.

Uz svladavanje vojnih zadataka, glumci su u oživljavanju dijela Gotovinina života u Legiji stranaca morali proširiti rječnik.

'Španjolski smo završili, engleski smo završili, hrvatski još nismo i danas je francuski, a Rene Bitorajac ima monologe na francuskom, on je nadrljao', otkrio je slavni glumac u InMagazinu Nove TV.

'Samo ću vam reći da mi je ovo najzahtjevniji projekt u životu, bez obzira na to što je rađen na hrvatskom jeziku. Tekstovi su bili zahtjevni, ali su u isto vrijeme bili sjajni i onda znaš kad nešto ne napraviš onako da si savršeno zadovoljan te ne možeš otići kući dok to ne riješiš', pojasnio je Višnjić. Dodatni vjetar u leđa Goranu je bio i dugo iščekivani susret s generalom Antom Gotovinom. Na pitanje je li Gotovina imao ikakav komentar glumac je rekao:

'On ima puno povjerenja u Tončija Vrdoljaka i razgovarali su jako puno o samom filmu. Misli da radimo sve onako kako treba, onako kako smo svi skupa zamislili i nadam se da će biti sretan i zadovoljan.' Njegova obitelj se vratila doma, a za 10 dana za njima će i sam Goran.

Tri mjeseca rada je iza njih, a ekipu do kraja srpnja još očekuju putovanja kroz Hrvatsku i Francusku te bi nakon toga snimanje trebalo završiti.