TRAGIČAN KRAJ

Nakon šest dana potrage pronađeno je tijelo glumice Naye Rivere; žrtvovala je sebe da bi spasila sina

14.07.2020 u 09:30

Bionic
Reading

Nakon čak šest dana portage za nestalom glumicom Nayom Riverom, čiji je četverogodišnji sin pronađen u iznajmljenom čamcu na jezeru, pronađeno je tijelo preminule 33-godišnjakinje što je bacilo novo svijetlo na cijelu istragu

Američka glumica Naya Rivera pronađena je mrtva u jezeru, gdje joj se prije šest dana izgubio svaki trag. Policija je potvrdila da nakon dugotrajne potrage pronašli njezino tijelo, koje je plutalo po jezeru u Južnoj Kaliforniji.

‘Čini se da je skupila dovoljno snage da vrati sina na brod, no ne i da sebe spasi’, rekli su policajci nakon što su potvrdili da su je našli.

Podsjetimo, Riverin četverogodišnji sin Josey pronađen je u brodu, nakon što je slučajni prolaznik zamijetio da u njemu sam spava te pozvao nadležne službe. Nakon dolaska policije, na brodu je pronađen njezin pojas za spavanje na brodu, a pretpostavljalo se da je glumica Naya Rivera otišla plivati u jezeru, zbog čega se nagađalo kako se utopila.

Naya Rivera Izvor: Profimedia / Autor: LRR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Četverogodišnji Josey rekao je tada policiji kako je njegova majka skočila u vodu i nije se vratila.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

just the two of us

Objavu dijeli Naya Rivera (@nayarivera)

Voditelj istrage William Ayub potvrdio je sada da je slavna glumica iz serije ‘Glee’ sina uspjela spasiti, ali sebe ne. Prema riječima njezinog sinčića, majka ga je nakon plivanja u jezeru uspjela vratiti u čamac, a kada se okrenuo nje više nije bilo.

‘Nema nikakvih naznaka da se radilo o samoubojstvu’, zaključio je između ostalog Ayub.