bravo, marko

Obara rekorde: Baby Lasagna postigao još jedan veliki uspjeh

17.05.2024 u 22:32

Bionic
Reading

Nakon odličnog nastupa i plasmana na Eurosongu Baby Lasagna nastavlja nizati same uspjehe. Rasprodane koncerte slijede i ulasci na globalne top liste singlova

Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu u rujnu će tri dana zaredom nastupiti na zagrebačkoj Šalati. Munjevitom brzinom rasprodana su prva dva dana, a i sam Baby Lasagna je bio šokiran brzinom kojom su se karte prodavale. Dodan je i treći datum i u roku od 12 sati prodao tri koncerta na stadionu Šalata.

No rasprodani koncerti nisu jedini uspjesi koji bilježi simpatični Marko Purišić nakon što je na ovogodišnjem Eurosongu osvojio fantastično drugo mjesto. Pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' kojom je na Eurosongu predstavljao našu zemlju osvaja publiku diljem Europe.

  • +16
Baby Lasagna - nastup u finalu Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Rim Tim Tagi Dim bio je apsolutni favorit publike od samog početka, a to su pokazali i glasovi publike koji su Marku u finalnu Eurosonga donijeli velikih 337 bodova. A sada nastavlja nizati rekorde. Prvo je uvršten na globalne top liste Spotifya i iTunesa, idućeg tjedna ulazi i na britansku top listu singlova, a sada je objavljena i top ljestvica švedske glazbene scene gdje se nalazi u prvih top 10.

tako se to radi

Baby Lasagna dočekan s velikim pljeskom: Pogledajte kakve je volje bio kad je stigao u hotel

Pogledaj galeriju

Na švedskog top listi Baby Lasagna našao se na visokoj šestom mjestu, a na četvrtom mjestu nalazi se Joost Klein je s pjesmom 'Europapa' na četvrtom mjestu, dok je ovogodišnji pobjednik Eurosonga Nemo s pjesmom 'The Code' na petom mjestu.