BRENDA IZ 'BEVERLY HILLSA'

O svojem zdravstvenom stanju oglasila se i glumica Shannen Doherty: 'Kao da se opraštam sa životom, a to još ne želim'

30.09.2020 u 11:44

Bionic
Reading

Nakon što se glumac Jason Priestley, koji je u seriji 'Beverly Hills 90210' glumio njezinog brata blizanca Brandona Walsha, našao adekvatnim da javno priča o zdravstvenom stanju Shannen Doherty, o svemu se sada oglasila i ona sama

Iako vodi tešku bitku sa karcinomom dojke koji je došao do četvrte faze, glumica Shannen Doherty poručuje da u njoj još uvijek ima itekako želje za životom. U posljednjem intervjuu, kojeg je dala za magazin Elle, zvijezda tinejdžerske serije 90-ih 'Beverly Hills 90210' otkrila je kako je u trenutku kada je doznala u veljači ove godine da joj se karcinom vratio isprva bila u lošem stanju, provela neko vrijeme plačući, a potom i razmišljajući o svom životu.

'Počela sam samu sebe pitati je li me to zadesila loša karma i zašto me sustigla. Tada sam počela razmišljati o svom životu, o stvarim koje sam napravila i koje nisam. Počela sam razmišljati o tome kakva sam bila prema ljudima i na kraju, što je sam život u konačnici donio meni. Kad se potcrta, iako možda tako ne izgleda, ja sam bila doista dobar čovjek', rekla je Shannen Doherty u intervjuu.

Prvu dijagnozu karcinoma dojke glumica je dobila u ožujku 2015., a nakon dvogodišnje borbe s istim, napokon je mogla objaviti da je njezin karcinom u remisiji. Bila je svjesna da je idućih pet godina ključnih, jer se 'zli podstanar' uvijek može vratiti. Kada su joj rekli u veljači ove godine da joj se sve vratilo i to u četvrtoj fazi, Shannen Doherty priznaje da je bila očajna.

  • +3
Jason Priestley i Shannen Doherty Izvor: Profimedia / Autor: - / SNAP / Profimedia

Za magazin Elle je priznala da namjerava napisati pisma ili snimiti video poruke koje će ostaviti svojoj obitelji nakon smrti, no to još nije napravila.

'Postoje te neke stvari koje moram reći svojoj mami. Želim da mojoj suprug zna što mi je značio. No, jednostavno još ne mogu to napraviti jer mi se to čini tako konačnim. Kao da se opraštam sa životom, a to još ne želim. '