NAKON PJEVAČA LJUBI NOGOMETAŠA

O njoj pišu svjetski mediji: Ovo je Natalia Barulich, ljepotica hrvatskih korijena zbog koje je slavni Neymar izgubio glavu

12.02.2020 u 13:16

Bionic
Reading

Ako je vjerovati španjolskim medijima, osobito sportskom časopisu AS, nakon veze s kolumbijskim pop i reggaeton pjevačem Malumom, kći zagrebačkog poduzetnika, rođena u Los Angelesu, sada ljubi jednog od najpopularnijih nogometaša današnjice - Brazilca Neymara

Rođena u Los Angelesu, 28-godišnja Natalia Barulich vuče kubanske, ali i hrvatske korijene. Poznato je tek da je njezin otac zagrebački poduzetnik koji je svoj život odlučio izgraditi s druge strane oceana. Atraktivna Natalija, koja se bavi manekenstvom, čest je gost medijskih napisa, što zbog svog atraktivnog izgleda, a što zbog svojih ljubavnih veza.

Naime, Natalia Barulich do nedavno je bila u vezi s kolumbijskim pop i reggaetom pjevačem Juanom Luisom Londonom Ariasom, poznatijim kao Maluma, a navodno ga je pred sam kraj počela varati s nogometašem PSG-a i brazilskim reprezentativcem Neymarom.

Maluma - Felices los 4 (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Njihovo poznanstvo navodno datira otkako je atraktivna Hrvatica bila među uzvanicima pariške zabave koju je organizirao slavni Brazilac, a na kojoj je nastupao upravo Maluma.

Malo po malo, prijateljstvo je očito preraslo u ljubav, jer o njihovoj vezi ne prestaju pisati španjolski mediji, a sve je dodatno'začinila sama Natalija koja je povodom Neymarovog rođendana objavila njihovu zajedničku fotografiju i napisala: 'Moj partner u zločinu'.

Inače, Natalia Barulich bivša je balerina koja se pojavljuje u spotu Britney Spears 'Work B**ch', ali i u spotu svog bivšeg dečka Malume 'Felices los 4', svojedobno je bila zaštitno lice Guessa, a 2012. se natjecala i na izboru za Miss Kalifornije.

  • +14
Natalia Barulich Izvor: Profimedia / Autor: OHPIX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia