sretni zajedno

Novopečeni holivudski par ne odvaja se ni u teškim vremenima: Ben Affleck i Ana de Armas zaljubljeni do ušiju

23.03.2020 u 13:53

Bionic
Reading

Iako su tek nedavno započeli svoju romansu, glumački par Ana de Armas i Ben Affleck već su zajedno mnogo toga prošli. Pred njima je stresna situacija samoizolacije koju su odlučili prebroditi skupa u glumčevu domu u Los Angelesu

Prije desetak dana zgodna glumica Ana de Armas uživala je sa svojim novim dečkom, glumcem Benom Affleckom na odmoru. Par je nekoliko dana proveo na Kubi, a zatim u Portoriku.

Tada je javnost i doznala za njihovu romansu, te se ni nakon povratka u Los Angeles nisu skrivali od sveprisutnih fotoreportera.

Zaljubljena zvijezda novog filma o Jamesu Bondu i holivudski zavodnik naprosto su opijeni jedno drugome. Tvrde to i njihovi bliski prijatelji koji otkrivaju cijelu situaciju medijima.

'Ana je jako sretna s Benom. Naprosto obožava provoditi vrijeme sa svojim novim dečkom. Kemija koja se između njih dogodila je očigledna. Jako im je zabavno zajedno', rekao je za UsWeekly neimenovani upućeni izvor.

  • +3
Ana De Armas i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes-wagnerAZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Isti je objasnio da se par odlučio na samoizolaciju, međutim provode ju skupa u Benovu luksuznom domu na Bel Airu. Budući da su nedavno putovali, savjesni Ana i Ben odlučili su da će poštovati mjere 14-dnevne karantene, kako svoje bližnje ne bi doveli u opasnost od moguće zaraze.

Novu ljubav svog bivšeg supruga s kojim dijeli troje djece izuzetno je dobro prihvatila Jennifer Garner.

'Jen je odavno preboljela Bena. Završila je tu ljubavnu priču te su njih dvoje danas dobri prijatelji i zajedno odgajaju svoju djecu. Poštuje njegov odluku da bude sretan s nekom novom ženom. Sretna je kad je on sretan, a zadovoljna je svojim životom', rekao je nadalje nepoznati izvor.