ROMANTIČNI ODMOR

Romansa se nastavlja: Ben Affleck i 16 godina mlađa Ana de Armas su nerazdvojni

16.03.2020 u 14:22

Bionic
Reading

Slavni glumac i njegova djevojka već neko vrijeme se ne odvajaju. Nakon odmora na Kubi otputovali su na Kostariku, gdje su 'uhvaćeni' u romantičnoj šetnji plažom kada su razmjenjivali nježnosti

Par je bio zagrljen, ljubili su se i uživali u zajedničkim romantičnim trenutcima. Zvijezda novog filma o Jamesu Bondu, 31-godišnja Ana de Armas na plaži je šetala u ležernom izdanju, bez šminke i frizure, bosa, u dugoj narančastoj haljini.

Na plaži su zastali kako bi uhvatili ljepote krajolika gdje su se zabavljali i fotografirajući se međusobno. On s fotoaparatom, a nova holivudska ljepotica s mobitelom. Kako piše People, mlada glumica, Kubanka dragog je tijekom posjeta rodnoj zemlji, odvela na 'svoja najdraža mjesta'.

Oskarovac i njegova 16 godina mlađa odabranica upoznali su se na snimanju trilera 'Deep Water' prošle godine kada su utjelovili su supružnike. Affleck se, da podsjetimo, razveo prije par godina od glumice Jennifer Garner s kojom je tijekom braka dobio troje djec, a i dalje su u jako dobrim odnosima.

  • +2
Ben Affleck, Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia