'U ISTOM LONCU'

Novi kulinarski show na HTV-u

05.12.2008 u 16:46

Bionic
Reading

'U istom loncu' novi je kulinarski show koji će se od 6. prosinca moći gledati na Hrvatskoj televiziji

Jasna Zlokić i redatelj emisije Ivan Miladinov

Hrvatska televizija od subote, 6. prosinca postaje bogatija za još jedan show. Riječ je o kulinarskoj emisiji koja nosi naziv U istom loncu, a prikazivat će se subotom i nedjeljom od 18 sati na Prvom programu HTV-a.

 

Emisija je zamišljena tako da će u njoj sudjelovati tri kuharske pozicije. Prvu će činiti kuhari amateri, a drugi profesionalni TV kuhari, dok će se u trećoj natjecati poznati inozemni kuhari koji će pripremati poznata jela strane nam kuhinje. 

 

U prvoj emisiji, od inozemnih kuhara će gostovati vrhunski francuski kuhar Stephan Macchi, dok će hrvatsku ekipu profesionalnih kuhara činiti poznata četvorka – Lidija Kralj, Tomislav Špiček, Marko Perić i Slavko Večerić

 

Cijelo natjecanje ne bi bilo potpuno da nema tročlanog ocjenjivačkog suda, kojem će se uz stalnog člana, gastro eksperta Zlatka Galla, iz emisije u emisiju priključiti jedna poznata osoba ili iz svijeta estrade, sporta, znanosti te jedan proizvođač domaćih hrvatskih proizvoda.

 

 Voditelj 'Lonca' Mirko Fodor

 Pobjedniku emisije dodjeljuje se bon u vrijednosti od 4.000 kuna, a drugoplasirani će dobiti 2.000 kuna za 35 minuta, koliko će emisija trajati.

 

Emisija U istom loncu u sebi će imati i humanitarnu crtu jer nagrade koje će osvojiti kuhari Špiček, Kralj, Večerić i Perić idu u zajednički fond namijenjen humanitarnoj svrsi.Nisu zaboravljeni ni gledatelji koji će iznos od 3.000 kuna moći osvojiti ako njihov recept bude odabran za Recept mjeseca.

 

Emisiju će voditi popularni i duhoviti Mirko Fodor, pa bi tako 'U istom loncu' mogla postati jedna od zabavnijih emisija.