POSLJEDNJI PLES

Emilija Kokić odlukom žirija napustila 'Ples sa zvijezdama': 'Ovo je bilo nezaboravno iskustvo'

02.04.2023 u 23:08

  • +59

Ples sa zvijezdama, 5. emisija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Bionic
Reading

Nova epizoda 'Plesa sa zvijezdama' protekla je u znaku zajedništva, obitelji i prijateljstva

U novoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' parovima se na podiju pridružila još jedna osoba, a na kraju večeri gledatelji ispred malih ekrana imali su priliku doznati tko se najbolje snašao u plesu u troje.

Pjevačica Emiliji Kokić i Patriku Seretinu ove nedjelje na plesnom podiju pridružila se Emilijina vjenčana kuma i voditeljica plesnih tehnika Petra Seitz. Otkad su se upoznale, Emilija i Petra su nerazdvojne, a zajedno su zaplesali salsu.

'Lepšavosti nije nedostajalo. Falio mi je rad kukovima. Možeš ti to još jače, a ti Patrik - budi stroži', komentirala je Larisa. Za svoj nastup osvojili su 21 bod.

Quickstep su zaplesali Marco Cuccurin, Paula Tonković i njegova baka Rita Laković.

'Nona je opasna', komentirao je Marco nakon nastupa. 'Ti si ovo jako dobro otplesao. Baka je plus, ali si bio super', rekao je Igor, dok je Ciboci pohvalio njegovo držanje i facijalnu ekspresiju.

Od žirija su dobili ukupno 32 boda.

Već je poznato da glumica Daria Lorenci Flatz ima i u svom domu plesača. Naime, jedan od trojice njezinih sinova je plesač standardnih i latino plesova te je ove nedjelje zajedno s Ivanom Jarnecom i svojom mamom pokazati plesni talent u showu kroz energičnu samba koreografiju.

'Ovo je bila najbolja samba ove sezone. Bilo je čisto', rekao je Ciboci. 'Posebno sam uživala večeras', komentirala je Franka.

'Ovo je tvom sinu uspomena za cijeli život', zaključila je Larisa. Žiri je ovaj plesni par nagradio sa 33 boda.

Viktorija Rađa bila je finalist prve sezone 'Plesa sa zvijezdama' te su upravo ona i njezin ples pod mentorstvom Marka Mrkića bili velika inspiracija Maji Drobnjaković u kojoj se rodila ljubav prema ovoj umjetnosti nakon što ih je vidjela kako plešu. Ove nedjelje zaplesali su u troje paso doble.

'Ovaj nastup je bio dojmljiv', komentirala je Franka, dok je Larisa njihov nastup nazvala moćnim. Od žirija su dobili 28 bodova.

Ani Zaninović i Mariu Ožboltu pridružila se Anina sestra blizanka Lucija. Zajedno su izveli tango.

'Bilo je jako dobro. Pokazala si nam tu strast. Imaš ti još svega za pokazati', komentirala je Franka. Ciboci je pak istaknuo kako je Anin napredak vidljiv.

'Ovo je večeras gorjelo. Bilo mi je super', zaključila je Larisa. Za svoju plesnu izvedbu od žirija su dobili 31 bod.

Glumica Amanda Prenkaj prijateljica je i 'kazališna sestra' Petre Kurtele s kojom se iznimno povezala tijekom njihovog studija u Osijeku. Damir Horvatinčić je zaplesao jive s Petrom i njenom prijateljicom.

'Bilo je kompletno, ovo je bio savršeni balans svega. Stvarno jako dobro', komentirao je Igor, dok je Cibociju 'nedostajalo energije'. Za svoj nastup od žirija su dobili 32 boda.

Voditeljica brojnih hit formata Nove TV Mia Kovačić stala je uz bok kolegi Frani Ridjanu te zajedno s njegovom mentoricom Gabrielom Pilić zaplesala lyrical.

'Pridružila sam se Frani, svom, kako on voli reći, televizijskom suprugu. Imamo prilično zahtjevan zadatak, prisutni su i uzbuđenje i trema, no vjerujem da će sve proći u najboljem redu. Važno je da se svi skupa dobro zabavimo. Ovo je stvarno puno drugačije od svega što sam do sada radila i definitivno izlazim iz komfor zone', izjavila je Mia uoči nastupa.

'Frano ti si jedna pčelica koja puno zuji, ali malo meda daje. Nedefinirano, mislim da ovo nije tvoj stil', izjavio je Ciboci nakon nastupa za koji su dobili 29 bodova.

Rođakinja Daria Zurovca, mlada balerina Laura Konosić i Helena Janjušević zaplesali su lyrical.

'Sve mi se svidjelo. Helena, bravo za ovu koreografiju. Dario, tko si ti? Tko je ovaj Dario? Ovo je najbolji Dario. Zadrži sve ovo od večeras', komentirala je Franka. 'Ovo je možda put od ružnog početa pa do nečeg lijepog', rekao je u svom stilu Ciboci.

'Kupili ste nas. Bilo je jako dobro otplesano. Najbolje si plesao do sada', zaključio je Igor. Za svoj nastup osvojili su 34 boda.

Cha cha cha izveo je trio Helena Naletilić, Mario Mandarić i njegova supruga, pravnica Matea Krištić Mandarić.

'Nije ovo bio tvoj najbolji ples', komentirala je Larisa. 'Meni je pogled bježao na Helenu, a to nije dobro. Guštao si, dodao si soli i papra, ali ne znam je li to dovoljno da se večeras popneš na višu stepenicu', izjavila je Franka.

Za nastup su dobili ukupno 19 bodova.

Tara Thaller i njezina prijateljica, arhitektica Nina Mia Čikeš zajedno s mentorom Mateom Cvenićem otplesali su vatreni paso doble.

'U svakom plesu daš sve od sebe', rekla je Franka pa nadodala: 'Imaš svoj nivo i nikako ne padaš. Bravo'. Za svoj nastup dobili su 31 bod.

Emilija i Patrik, Mario i Helena i Tara i Mateo tri su para koja su osvojila najmanje bodova.

Žiri je odlučio spasiti Taru i Matea, te su show u konačnici napustili Emilija i Patrik.

'Bilo je jako uzbudljivo, stresno i znojno', rekao je Patrik. 'Prezadovoljna sam, hvala puno na svima. Ovo je nezaboravno iskustvo', zaključila je Emilija.