KONAČNO!

Novi detalji o povratku kultnih 'Prijatelja': Neće manjkati ni poznatih gostiju

13.05.2021 u 22:52

Bionic
Reading

Dugoočekivano ponovno okupljanje 'Prijatelja' dogodit će se 27. svibnja, a u specijalnoj epizodi pojavit će se slavni gosti poput Justina Biebera, Lady Gage i K-Pop benda BTS-a, najavio je streaming servis HBO Max

Jednokratni specijal bez scenarija snimljen je ranije ove godine na istoj pozornici u Los Angelesu kao i originalna komedija o šestero prijatelja koji žive u New Yorku.

'Prijatelji', koji su s prikazivanjem na NBC-ju završili 2004., bili su jedna od najpopularnijih TV serija u 1990-ima i ponovno su oživjeli na streaming platformama kao jedna od najgledanijih serija diljem svijeta.

U reunionu ćemo ponovno vidjeti glumačku ekipu u sastavu: Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry.

HBO Max je najavio da će se u specijalu pojaviti više od 15 poznatih gostiju, uključujući bivše članove 'Prijatelja' poput Toma Sellecka (Richarda) i Maggie Wheeler (Janice), no i drugih poput britanskog nogometaša Davida Beckhama, glumca iz 'Igri prijestolja' Kita Haringtona i pakistanske dobitnice Nobelove nagrade za mir Malale Yousafzai.

I omiljena glumica koja se proslavila ulogom Rachel Green, Jennifer Aniston objavila je vijest o reunionu na svom Instagram profilu: 'Službeno je! #FriendsReunion bit će premijerno prikazan 27. svibnja na @HBOMax - bismo li mogli biti više uzbuđeni?!"