NAŠLA LJUBAV U SARAJEVU

Novi dečko Tare Thaller prije više godina oduševio je Tončija Huljića

09.01.2020 u 09:58

Bionic
Reading

Naša glumica i mladi visočki umjetnik Faris Pinjo objavili su zajedničku fotografiju kojom su dali naslutiti da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Tara Thaller sada je potvrdila vezu s 22-godišnjakom koji je svojevremeno oduševio svog mentora, popularnog hitmejkera u natjecateljskom showu 'X Factor Adria'

Glumica koju su mnogi zapamtili po pobjedi u showu 'Zvijezde pjevaju' te po ulogama u serijama 'Čuvar dvorca', 'Pogrešan čovjek' te HBO-ovoj 'Uspjeh', nedavno je zaintrigirala javnost fotografiju na kojoj je ljubi mladi kolega iz Bosne i Hercegovine, točnije iz Visokog, Faris Pinjo. Nije dugo trebalo da Tara Thaller potvrdi da je u vezi sa simpatičnim mladićem. 'Mogu potvrditi vezu s Farisom, ali ne bih sad otkrivala detalje', izjavila je za Gloriju.

View this post on Instagram

I've got nothing to do today but smile

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller) on

Lani je u sarajevu upisala Akademiju scenskih umjetnosti i tamo upoznala svoju novu ljubav. Tarin dečko je među ostalim ostvario ulogu u mjuziklu '25th Annual of Putnam County Spelling Bee' koja je imala svoju premijeru u Narodnom pozorištu Sarajevo, a u kojoj je igrao lik Williama Barfea, a glumio je i u predstavi 'Skidanje' o jugonostalgiji među mladim u regiji, koja je popularna među sarajevskom publikom.

S Tarom, koja je oduševila publiku svojim pjevanjem u showu 'Zvijezde pjevaju', Farisa Pinju osim glume veže i ljubav prema glazbi. Naime, simpatije javnosti osvojio je kada je 2015. godine nastupao u regionalnom talent showu 'X Factor Adria'. Mentor Tonči Huljić ga je tad svrstao u grupu '9 Control' u sklopu koje je nastavio natjecanje.

Izvor: Društvene mreže

Na nagovor frontmen benda Letu Štuke, Dine Šarana snimio je svoj singl 'Za nju' s kojim je najavio i album.