UVIJEK ZABAVAN

Novak Đoković okušao se u sumo hrvanju: 'Borac je u odnosu na mene imao malu prednost u kilaži'

30.09.2019 u 11:28

Bionic
Reading

Najbolji tenisač svijeta priprema se za početak turnira u Tokiju, ali pripreme se ne odvijaju samo na teniskom terenu. Pratitelje na društvenim mrežama oduševio je svojim borilačkim vještinama. Novak Đoković odlučio je zabaviti svoje pratitelje i okušati se u sumo hrvanju

Novak Đoković pred početak turnira u u zemlji izlazećeg sunca iskoristio je da se okuša u sumo hrvanju. Negova borba je zabilježena kamerom, a ova video snimka je izazvala brojne simpatije i pozitivne komentare, budući da ga još nismo imali priliku vidjeti u ovakvom izdanju.

Đoković je na društvenim mrežama objavio dojmove i fotografije s kratkog 'treninga' koji je obavio sa tamošnjim sumo hrvačima, koji se bave najpopularnijim tradicionalnim japanskim sportom.

'Sport sumo hrvanja je tradicionalan i vrlo poštovan u Japanu. Imao sam čast i zadovoljstvo biti u 'ringu' s ovim borcima. Borac je u odnosu na mene imao malu prednost u kilaži. Kažu da jedu najmanje 10.000 kalorija dnevno da bi bili ovako veliki i snažni. Teško se mogu s njima nadmetati. Sjećam se odrastanja 90-tih i kako smo pomno pratili ovaj sport na televiziji u našoj kući i bodrili Akebono Yokozunu. Gdje li je on sad da mu pokažem koliko sam porastao?', napisao je Novak Đoković.

Neki su fanovi Novaku savjetovali da bi mu bilo bolje da se drži reketa, a drugi su mu pak poručili što treba napraviti da bi imao veće šanse. Inače, najbolji tenisač svijeta sutra igra u prvom kolu Japan Opena.

n