'DRAMA' NA BILJARU

Novak Đoković poručio Ivaniševiću: 'Znam da boli Gorane, ali izdrži. Jak si ti čovjek, dobri su dani pred tobom'

16.08.2019 u 11:53

Bionic
Reading

Kada su se samo dan prije početka ovogodišnjeg Wimbledonea najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković, i osvajač Wimbledonea iz 2001. godine, Goran Ivanišević, pojavili zajedno na treningu, svima je bilo jasno kako se napokon ostvarilo ono što su svi već godinama s nestrpljenjem iščekivali. Ivanišević je postao trener Đokovića, a kako dvojica teniskih velikana provode slobodne trenutke između napornih treninga jasno je vidljivo iz jednog videa na Facebooku

Da je odluka da mu Goran Ivanišević postane novi trener bila i više nego dobra za Novaka Đokovića, jasno je vidljivo i iz posljednjeg videa kojeg je najbolji tenisač svijeta objavio na svom službenom Facebook profilu. Dvojica teniskih velikana itekako se dobro slažu i oboje su uvijek spremni za dobru zabavu.

U pauzama između napornih teniskih treninga, dvojica tenisača odlučila su se opustiti uz dobru partiju biljara, no, poraz niti jedan nije mogao prihvatiti, stoga je uskoro atmosfera postala užarena i zabavna.

Kako je sve izgledalo, najbolje će vam dočarati upravo video, kao i riječi koje je ispod snimke objavio Novak Đoković: 'Drama na bilijarskom stolu večeras. Goranu je stvarno potrebna pomoć sa bilijarskim veštinama. Prošlo je dosta vremena od njegove poslednje pobede. Zaboravio je kakav je to osećaj. Znam da boli Gorane, ali izdrži. Jak si ti čovek. Dobri su dani pred tobom... Možda'.

ROMANTIKA NA PLAŽI

Pravo lice Novaka Đokovića: Fotografije iz Marbelle oduševile svijet

Pogledaj galeriju