ODMOR NA KORČULI

Novak Đoković ne prestaje s promocijom Hrvatske; uz pomoć drona snimio fotografije koje ostavljaju bez riječi

23.07.2019 u 09:33

Bionic
Reading

Nakon još jednog osvojenog turnira, Novak Đoković 'puni baterije' odmarajući u Hrvatskoj, točnije na Korčuli. Sa suprugom Jelenom uživa u odmoru, a nakon što su jednu od večeri proveli pjevajući s lokalnom klapom Oliverove pjesme, pohvalili su se i fotografijama s plaže

Najbolji tenisač svijeta putem svog je Instagram profila, na kojem ima 6 milijun pratitelja, napravio vjerojatno najbolju besplatnu promidžbu za hrvatski turizam. Novak Đoković, nakon pobjede na Wimbledonu, spakirao je kofere i sa suprugom Jelenom i djecom, sinom Stefanom i kćerkicom Tarom, otišao na više nego zasluženi odmor.

Sretna obitelj trenutno odmara na Korčuli, gdje su ih svi, od najmlađih do najstarijih, dočekali s oduševljenjem, a nakon što su jednu večer proveli pjevajući s lokalnom klapom pjesme Olivera Dragojevića, Novak i Jelena dan su odlučili provesti - ne radeći apsolutno ništa osim izležavanja na suncu.

Uz pomoć drona, Novak Đoković snimio je nevjerojatne fotografije na kojima on i Jelena leže na luftićima u obliku leptira, koje smo već imali priliku vidjeti prošlog ljeta. Naime, upravo taj oblik odabrali su iz Moro Beach Stupe restorana i postavili u more ispred objekta, kako bi njihovi gosti mogli uživati na njima.

Tirkizno more, bijeli leptiri i Jelena i Novak Đoković i nastale su fotografije za pamćenje.

  • +40
Jelena i Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia