RAVNO IZ KREVETA

Ovaj prizor će svakome rastopiti srce: Pedro Soltz pokazao najintimnije trenutke iz svog doma

03.04.2023 u 13:31

Bionic
Reading

Često nazvan i 'najzgodnijim i najpoznatijim hrvatskim zetom', brazilski model uživa biti tata. On i njegove dame - supruga i starija kćer Lara provode prve sretne tjedne s novom članicom obitelji

Od kad je Iris Cekuš rodila njihovo drugo dijete, djevojčicu Isabellu Marie Soltz, nema dana kad Pedro Soltz, pobjednik prošle sezone 'Plesa sa zvijezdama' ne otkrije djelić njihove intime, pokaže kako se on i njegova obitelj snalaze s bebom.

Kako je njegova supruga prije koji dan otkrila odgovarajući na pitanja pratitelja, beba je 'za sada mirna, dobra, nezahtjevna i nije cendrava beba, a Pedro je 'skroz uključen i apsolutno joj pomaže u svemu oko malene. Čini se da pokušava 'uhvatiti' što više trenutaka njihove tek rođene kćerkice. Tako je još jednom raznježio sve koji su zavirili na njegov Instagram profil.

Pedro Soltz i Iris Cekuš Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Ovog puta je snimio prizore maženja presretne mame i njihove djevojčice koje leže u krevetu. Očekivano, srčeka i lijepe riječi stižu sa svih strana. Inače, Iris je otkrila kako ih je beba iznenadila i došla malo ranije s 38 + 2 tjedna te da se rodila u roku od sat i 15.