SPOJ 'IGRE PRIJESTOLJA' I 'KRUNE'

Nova 'kraljevska' romansa? Princeza Daenerys Targaryen viđena u izlasku s princom Philipom

13.09.2020 u 18:03

Bionic
Reading

Glumac Matt Smith, koji je glumio princa Philipa u seriji 'The Crown', proveo je večer s Emilijom Clarke, princezom Daenerys Targaryen iz serije 'Game Of Thrones', što je potaknulo šuškanja o novoj 'kraljevskoj' ljubavnoj vezi

Smith i Clarke, koji su zajedno glumili u 5. nastavku 'Terminatora' iz 2015. godine, dobro rasploženi prošetali su Sohoom u petak navečer, nakon uživanja u večeri u Rusijom nadahnutom restoranu Bob Bob Richard.

Gospođica Clarke (33) je nosila široke bijele hlače, smeđe čizme od antilopa i crni sako, piše Daily Mail, dok je četiri godine stariji Smith odjenuo bijelu majicu, sivu jaknu te crne hlače i čizme.

Matt Smith je prije devet mjeseci prekinuo vezu s glumicom Lily James, prije koje je bio u vezi s manekenkom Daisy Lowe, kćerkom rock zvijezde Gavina Rossdalea.

Osim toga, imao je i romansu s glumicom Karen Gillan, koja je glumila s njim dok je između 2010. i 2013. glumio 'Doctora Who'.

Godinu dana nakon toga upoznao je Lily James na snimanju filma ' Ponos i predrasude i zombiji', ali razišli su se nakon glasina o njegovom bliskom prijateljstvu s Claire Foy, koja je s njim glumila kraljicu Elizabetu II u seriji 'Kruna'.

Emilia Clarke, koju je časopis Esquire 2015. proglasio najseksi ženom, imala je jednostavniji ljubavni život.

Nedavno je prekinula vezu s redateljem i scenaristom Charliejem McDowellom, sinom glumca Malcolma McDowella i američke glumice Mary Steenburgen.

Prije toga je bila u vezi sa Sethom MacFarlane, tvorcem američke humorističke animirane serije 'Obiteljski čovjek'.